Javila se sestri sa onog sveta: Porodica šokirana porukom koju je dobila! (VIDEO)

emili-klark
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Jedne večeri njena sestra je sanjala kako je Emili vodi do lokacije gde je poginula

EmilI Klark je bila 20-godišnjakinja koja je kroz medicinski rad mnogo volela da pomaže drugima. Medicinu je i studirala, bila je divna i nežna osoba, izuzetno povezana sa svojim roditeljima i mlađom sestrom Hejli.

Kao i sva druga omladina volela je da fotografiše svoje roditelje, momka i da objavljuje njihove zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

Na pola njene karijere medicinske radnice, snovi su joj se srušili. Iznenada je izgubila život u nesreći pri kojoj se sudarila sa traktorom na autoputu.

Nakon ove strašne tragedije koja je pogodila njenu porodicu, jedino njeno što im je trebalo jeste njen telefon prepun uspomena. Nažalost, i on je potpuno uništen.

Jedne večeri njena sestra Hejli je sanjala kako je Emili vodi do lokacije na kojoj je izgubila život rekavši da je telefon još uvek tamo.

hejli
Foto: Printscreen Youtube / Inside Edition

Hejli je znala da je to nemoguće. Međutim, šest meseci nakon Emiline smrti, policijac je pozvao porodicu Klark i saopštio im veoma važne vesti… telefon je pronađen na mestu gde je Hejli sanjala da joj je Emili rekla da će biti.

 

Pogledajte video:

 

(virealno.com/Stil)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close