IMAM U EMISIJI REKAO DA MUSLIMANI MOGU DA PIJU ALKOHOL: Drugi gost je nasrnuo na njega cipelom (VIDEO)

emisija
Printskrin: Youtube / EntertainmentForAll

Imam Mostafa Rašid rekao je da burku vidi kao deo kulturne tradicije, a ne versku obavezu kao i da nigde ne piše da muslimani ne smeju da piju alkohol

Australijski imam Mustafa Rašid dugo će pamtiti svoje gostovanje na egipatskoj televiziji gde je toliko naljutio vrlo tradicionalnog advokata pa je ovaj pokušao da ga pretuče cipelom.

Ove godine rasprava o nošenju burki aktualizirala se širom sveta, a najviše u Evropi.

O burki se raspravljalo i u jednoj emisiji na egipatskoj televiziji u koju su kao gosti bili pozvani jedan advokat i sidnejski imam Mostafa Rašid.

Nakon što je Rašid pred milionskom publikom izjavio da on burku vidi kao deo kulturne tradicije, a ne versku obavezu, kao i da nigde ne piše da muslimani ne smeju da piju alkohol, drugi je gost, inače advokat, u trenutku izgubio živce, izuo cipelu i nasrnuo na imama.

U krkljanac su ubrzo uleteli članovi produkcije i razdvojili zaraćeni dvojac, nakon čega se imam povukao iz studija. U tuči je povređen jedan član produkcije, a Rašidu ovo nije prvi takav incident. On je, naime, svojim modernim stavovima već nekoliko puta dizao prašinu u muslimanskim krugovima.

Snimak tuče u emisiji pogledajte ovde:

https://www.youtube.com/watch?v=ulSkMq-1yDQ

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close