Eru Ojdanića prebili na vašaru (VIDEO)

Foto: Jutjub printskrin

Na Kosmaju, u Tresijama, folkera napala i opljačkala petorica pijanih momaka

PEVAČA narodne muzike Eru Ojdanića pretukla su petorica mladića i otela mu zlatan lanac i 1.900 evra iz džepa na sinoć održanom vašaru na kosmajskim Tresijama, gde je nastupao sa koleginicom Zoricom Marković.

– Njih petorica momaka, svi preko 120 kilograma, trešteni pijani su me napali – opisuje Era nesrećan slučaj za „Novosti“. – Zorica Marković i ja smo ih zabavljali, a onda, odjednom, kao da im je pala klapna, jedan mi je oteo mikrofon, počeo da vređa, psuje i da viče: „Vraćajte pare“. Udarali su me pesnicama u rebra i ispod struka, jedan mi je zavrnuo ruku, izbacili su me iza šatre u mrak i nastavili da me biju. Samo mi je moje debelo iskustvo u takvim situacijama pomoglo da preživim.

Na 50 metara od mesta gde je Era primao udarce nalazi se policijski punkt i oni su jedini priskočili pevaču u pomoć.

– U šatoru je bilo oko 700 ljudi i niko od gostiju, konobara, muzičara nije ustao da mi pomogne – tvrdi pevač. – Protiv njih petorice borio sam se kao lav. Hvala bogu, živ sam i zdrav. Uzeli su mi 1.900 evra i pokidali zlatan lanac. To mi je najžalije, jer je poklon od moje pokojne žene.

Ojdanić tvrdi da je i policija imala problema sa pijanim momcima koji su nasrnuli i na njih, ali su, ipak, svi pohapšeni. Posebnu zahvalnost Era ima za njih, kao i za lekare iz bolnice u Sopotu gde je primljen:

– Bio sam od jedan sat iza ponoći do šest ujutru na ispitivanjima, na skeneru i, srećom, sve je u redu, nemam prelome ni potres mozga. Ponosan sam na samog sebe kako sam se branio da spasem život.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close