Draganina ispovest sve je zabezeknula: Ljubavnika policajca sam ostavila golog u šumi. (VIDEO)

Foto:Printskrin/youtube

Ima li išta opasnije od ostavljene žene koja je još uvek zaljubljena? Izgleda da nema

Ovo je šokantna ispovest žene koja je svog ljubavnika policajca ostavila golog u šumi. Ona se zove Dragana, iz Gospića u Bosni je, a svoju dušu je otvorila u emisiji koja je emitovana pre 5 godina. I dan-danas se njena ispovest svuda prepričava.

Dragana je imala 19 godina kada se zabavljala sa desetak godina starijim dečkom. Nakon izvesnog vremena on je prestao da joj se javlja, a kada ga je pozvala, saopštio joj je da se oženio i da ga više ne uznemirava.

Osveta se kažu služi hladna

Osećala se iskorišteno, pošto mu je finansijski pomagala i davala pare za izgradnju kuće. Nakon prvobitnog očaja, odlučila je da mu se osveti, kad tad.

– Od našeg zadnjeg susreta prošle su tri godine. Pozvao me. Nakon što sam prekinula i dobro se isplakala, pozvala sam ja njega uz reči da mi je pukla guma pa nisam mogla da razgovaram.

– Pitala sam ga – pa ljubavi stara ima li ikakve šanse da se ti i ja vidimo? Usledio je potvrdan odgovor – ispričala je Dragana.

Dogovorili su sastanak, dva dana pred Novu godinu, u vreme njegove smene dok je bio na policijskoj dužnosti.

– Bio je decembar, zima, veoma hladno, a ja upalila grejanje u autu na najjače. Skinem se u grudnjak i gaćice, on potpuno go. Sedišta vrela, upalila grejače – nastavila je Dragana.

Ljubavniku je bilo potrebno ćebe, izašao je iz kola da ga uzme iz gepeka. Dragana je zaključala sva vrata i stisla pun gas!

Policajac-ljubavnik ostao je gologuz u šumi, nakon čega je morao pešačiti tri kilometra od Gospića do Otočca kako bi došao do mesta gde mu je Dragana izbacila stvari.

Jeste da mu je bivša, ali će je se zasigurno sećati čitav život!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close