Devojčica od 3 godine je 11 dana bila izgubljena u šumi: Kad vidite ko je bio sa njom, zanemećete! (VIDEO)

karina-cikitina
Foto: Printscreen Youtube / whatevvervideos

Čak i odrasli idu samo naoružani u te sibirske šume, jer su pune vukova i medveda. Devojčica je bila potpuno sama, ali ju je neko pratio

Trogodišnja Karina Čikitova živi s majkom u Sibiru i jednog dana pred njen 4. rođendan je želela da poseti oca koji živi u susednom selu. Često je sama išla, jer nije mnogo udaljeno. Kad je stigla u selo, njen otac nije bio tu, pa je devojčica odlučila da ga potraži.

Međutim, izgubila se u beskrajnim sibirskim šumama. Čak i odrasli idu samo naoružani u te šume, jer su pune vukova i medveda. Devojčica je bila potpuno sama. Jedino ju je njen verni pas pratio.

karina-cikitina
Foto: Printscreen Youtube / whatevvervideos

Karinini roditelji su bili bolesno zabrinuti kada su saznali da je njihova mala ćerka nestala. Temperature su noću padale ispod nule i mnogi ljudi su krenuli u potragu za devojčicom, ali je nisu mogli pronaći.

Nakon 11 dana se njen pas vratio u selo. Meštani su očekivali najgore. Mislili su da je mala devojčica preminula u šumi. Ali, pas je krenuo ponovo nazad, a meštani su odlučili da ga prate. Kada su stigli tamo, nisu mogli da veruju svojim očima…

Zbog svog herojskog spasavanja devojčice, pas i Karina su dobili spomenik, jer je dete preživelo zahvaljujući njemu, baš poput Moglija iz „Knjige o džungli“.

Pogledajte celu priču:

https://www.youtube.com/watch?v=96_UlOyR8l0

 

(virealno.com/Stil)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close