Ženi smrskao glavu pred sinovima, u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu – VIDEO

POLICIJA TAN
Foto: Tanjug, arhiva

Stravičan zločin danas u Centru za socijalni rad u Novom Beogradu: Milan Lovrić (47) kamenom ubio Olgu Lovrić (37) kada je došao kako bi video trojicu sinova u takozvanim kontrolisanim uslovima

BIVŠI robijaš Milan Lovrić (47) ubio je danas, oko 16 časova, suprugu Olgu Lovrić (37) u Centru za socijalni rad u Ulici Tošin bunar 148 u Novom Beogradu. Prema prvim informacijama, Milan je došao kako bi video trojicu sinova u takozvanim kontrolisanim uslovima. Nakon sastanka sa ženom uzeo je kamen i, naočigled dece i socijalnog radnika, počeo da je udara u glavu. Pobegao je sa mesta zločina i do zaključenja ovog broja nije uhapšen.

Prema priči očevidaca, nesrećna Olga pokušala je da pobegne od ubice i tada je proletela kroz staklena vrata. Suprug ju je sustigao i nastavio da je besomučno tuče kamenom. Posle više udarca, žena je ostala da leži na zemlji u lokvi krvi. Na glavi su joj, osim povreda nanetih kamenom, pronađeni i delići stakla. Incident se dogodio naočigled njihovo troje maloletnih sinova koji su preklinjali oca da ostavi majku na miru. Ipak, nisu uspeli da ga obuzdaju, a on je na kraju samo mirno odšetao u nepoznatom pravcu.

Kako su reporteri „Novosti“ saznali, na mestu stravičnog događaja, neposredno pre tragedije, Milan je došao u Centar za socijalni rad kako bi video svoje troje dece. Budući da je nedavno izašao sa služenja dvogodišnje zatvorske kazne, koju je izdržavao zbog nasilja nad najstarijim sinom, on je, navodno, došao sa namerom da vidi decu.

Očevici kažu da je napadač, inače radnik auto-škole „Pravo“, i pre nego što se žena pojavila sa decom pretio i uzvikivao „Ubiću je, ubiću je“.

– Čula sam vrisku dece i povike: „Ubi ženu, ubi ženu“. Pogledala sam kroz prozor i videla muškarca kako krvavih ruku polako odlazi niz ulicu – izjavila je zaposlena iz Centra za socijalni rad.

U hodniku zgrade bila je jeziva scena, žena je ležala u lokvi krvi sa smrskanom glavom punom stakla. Deca su vrištala i tražila pomoć.

– Ubio je nedužnu ženu, uništio porodicu i detinjstvo trojice dečaka – istakao je očevidac.

Brat ubijene žene istakao je da je nasilje u porodici trajalo od početka braka, a da su zabeleženi i pokušaji nasrtanja na trojicu sinova koji imaju deset, osam i tri godine.

– Zbog tih nasrtaja Olga je i podnela prijave, a Milan je zbog toga služio zatvorsku kaznu. Bio je uslovno osuđen na tri godine zato što ju je pretukao, a imao je i zabranu prilaska na 100 metara i ženi i deci – rekao nam je brat ubijene Olge.

Prema nezvaničnim informacijama, bračni par Lovrić bio je u brakorazvodnom postupku.

AUTOMOBIL marke „ševrolet“, auto-škole „Pravo L“, kojim se Milan dovezao, ostavio je na parkingu. Ubrzo nakon počinjenog jezivog ubistva, službenici „Parking servisa“ došli su da odvezu vozilo.

PREDUZETE HITNE MERE ZA ZBRINjAVANjE DECE POSLE UBISTVA Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja izrazilo je duboko žaljenje zbog tragičnog događaja koji se danas desio na Novom Beogradu, i saopštilo da je u saradnji sa Gradskim centrom za socijalni rad preduzelo hitne mere zbrinjavanja dece.

VESTI-INFO.RS, LAJKUJTE NAS I PRATITE NA FEJSBUKU

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close