VAPAJ KOORDINATORKE SIGURNE KUĆE POSLE UBISTVA ŽENE I DETETA: Očajna, sam, OVAKO VIŠE NE MOŽE!

Foto: Medija centar Beograd, Telegraf, Printskrin: Youtube

Pre samo 7 dana Milan Lovrić ubio je svoju ženu Olgu Lovrić u Centru za socijalni rad na Novom Beogradu. Danas je M. N. počinio isti zločin, usmrtivši u Centru za socijalni rad u Rakovici bivšu suprugu M. Đ, ali i njihovog 4-godišnjeg sina.

– Ne mogu da verujem da je tako nešto moguće, da je ponovo ubijena žena i da je s njom usmrćeno i dete, i to samo sedam dana nakon skoro identičnog zločina. Očigledno se nismo opametili i nismo za tih sedam dana uradili ono što je trebalo da zaštitimo nove žrtve – rekla je Vesna Stanojević koordinatorka Sigurnih kuća.

– Posle ubistva na Novom Beogradu, nisam čula da je neko ko radi u Ministarstvu dao izjavu kako će se u budućnosti ovaj problem regulisati i potencijalne žrtve zaštititi – dodala je.

Ona je podsetila da u Centrima za socijalni rad i dalje nema obezbeđenja i da je to prvi problem koji mora da se reši.

Foto: Telegraf

– Ovako ne može. Od početka godine ubijeno je 19 žena. Moramo da vidimo šta ćemo.

Moramo što pre da uvedemo obezbeđenje – rekla je na ivici suza u uključenju “Beogradske hronike” koordinatorka Sigurnih kuća.

Foto: Telegraf

M. N. je u Centru za socijalni rad najpre napao sina kog je udavio, a potom je prebio bovšu suprugu. Nesrećnu ženu je nakon prebijanja izgurao napolje gde joj je presudio nožem.

Hitna pomoć je pokušavala da reanimira dečaka, ali mu nije bilo spasa.

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close