Valjevo: Mladić, 22 godine, iz kućnog pritvora prodavao drogu, pored njega nađena gola četrnaestogodišnjakinja!

Diler droge

U trenutku kad ga je valjevska policija uhapsila u njegovoj kući zatečen je i F. M. (19), a u krevetu pored N. J. bila je potpuno gola devojčica

IAKO je osuđen na kućni zatvor od 10 meseci sa elektronskom nanogvicom, zbog dilovanja droge N. J. (22) iz Valjeva nije prestajao sa tim „biznisom“, jer su mu „mušterije“ dolazile – na noge! U trenutku kad ga je valjevska policija uhapsila, u njegovoj kući u Vukovarskoj ulici, u ovdašnjem naselju Gradac, zatečen je F. M. (19) iz grada na Kolubari, a u krevetu pored N. J. bila je potpuno gola četrnaestogodišnja devojčica!

Policijska uprava u Valjevu saopštila je da je kod N. J. i F. M. pronađeno oko 12 grama heroina, te osam grama marihuane. Prilikom pretresa stana, kod N. J. policija je pronašla dve plastične kesice u kojoj se nalazilo 12 grama heroina. Takođe, plastična kesa sa 120 grama svetlobraon materije, koja služi kao baza za miksovanje droge.

U toku pretresa, u stan je došao F. M., kod koga je pretresom pronađeno devet plastičnih kesica sa oko osam grama marihuane. Takođe, kese za zamrzivač, namenjene za prepakivanje droge. Osumnjičeni su za neovlašćenu proizvodnju i promet droga, određeno im je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Valjevu.

(novosto.rs)