Srbija je u šoku: Dragana i Željko su skočili pod voz držeći se za ruke …

Foto-ilustracija: pixabay.com, Google Maps

U tragediji na pruzi Ruma-Brasina kod Straže, u lozničkom kraju takođe su povređene još dve osobe od kojih je jedna maloletna

Teretni voz na pruzi Ruma-Brasina usmrtio je prethodne noći Draganu Vasić (25) iz Straže, teško povredio Željka Lazarevića (24) iz Novog Sela i naneo lakše povrede maloletnoj devojčici, saznaju „Novosti“. Nesreća se desila kod sela Straža, u lozničkom kraju, dvadesetak minuta iza ponoći.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Loznici nam je rečeno da su došli do informacija da su se „dvoje mladih ljudi dogovorili da zajedno stanu ispred teretnog voza, direktno na prugu što su i učinili“. Zoran Nestorović, v.f. Osnovnog javnog tužilaštva u Loznici kaže da je naložena obukcija tela nastradale devojke, a mladić je u teško stanju prebačen u lozničku Opštu bolnicu. Utvrđuju se sve okolnosti pod kojima se dogodila ova tragedija.

– Pacijent je primljen oko tri sata iza ponoći u Urgentni centar naše ustanove i zbrinut je u jedinici intenzivne nege – kaže Dragana Vasiljević, portarolka Opšte bolnice u Loznici.

– On je van životne opasnosti. U pitanju su ortopedske povrede, ima dva preloma. Radi se na preciznom dijagnostikovanju njegovog stanja, kako bi se utvrdilo šta je sve potrebno da se učini za njegovo valjano i potpuno zbrinjavanje.

Lakše povrede dobila je i maloletna devojčica koja nije bila na pruzi sa Draganom i Željkom, već nedaleko od njih kraj pruge.

Printskrin: googlemap

(Telegraf.rs /Večernje Novosti)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close