Sestra ubijene Jelene se uključila u program uživo i otkrila detalje o Marjanovićima (VIDEO)

Foto: TV Pink, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Porodica Jelene Marjanović je prvo angažovala Centar za forenzička istraživanja iz Novog Sada, a njena sestra Teodora je iznela nove detalje koji mogu pomoći u istrazi ubistva pevačice

Sestra Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović, uključila se jutros tokom Jutarnjeg programa na televiziji Pink, u programu uživo, i otkrila nove detalje vezane za misteriozno uibistvo pevačice

Ona se prethodnih dana oglašavala u medijima, tvrdeći da njena sestra nije imala nikakve veze sa tajkunima, sa kojima je povezuje Zoranov otac Vladimir, a ovog jutra je potvrdila pisanja medija, da su Marjanovići neposredno posle ubistva, promenili parket i pločice u celoj kući.

– Mi smo i dalje smo u korektnim odnosima sa njima zbog Jane. Nismo mi ti koji treba da odlučujemo da li je on kriv ili nije.

Foto: Telegraf

Na pitanje novinara, da li zna nešto o tome da su Marjanovići promenili pločice u kupatilu, kao i parket, ona je odgovorila:

– Primetila sam kod njih kada sam bila, da su promenili parket i pločice u kući, ali nisam na to obraćala mnogo pažnju – rekla je ona i dodala da bi cela rodbina prihvatla Janu kao svoje dete, ali još uvek je rano da se priča o tome.

Teodora je takođe dodala, da nema nikakve informacije o Zoranovoj novoj devojci, koja navodno živi u njegovoj kući u Borči:

– Nemam nikakvu informaciju, znam ono što su novine pisale. Sad je sve na državnim organima. Mi smo uradili koliko smo mogli, bićemo i dalje tu da pomognemo u istrazi – zaključila je ona u razgovoru za Tv Pink.

Pogledajte njen govor (od 13:47)

Podelite sa prijateljima …

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close