POSLANIK OSTOJIĆ ŠOKIRAO SKUPŠTINU SRBIJE: Truju nas iz vazduha, deca nam bolesna, a vi ćutite?!

zaprasivanje-kemtrejlsi
Foto: balkanuzivo.net

Poslanik Srpske radikalne stranke Jovo Ostojić na sednici skupštinskog Odbora za prostorno planiranje, saobraćaj, infrastrukturu i telekomunikacije izneo tvrdnje da zapadne zemlje truju Srbiju iz aviona.

Ostojić je govorio o tzv. „kemtrejlsu“ odnosno tragovima koji ostaju na nebu iza aviona za koje mnogi veruju da je reč o sistemskom trovanju ljudi.
– Otrovi kojima nas svaki dan zaprašuju iz vazduha! Zbog čega je to preskočeno u Skupštini da niko neće da kaže ni jednu reč.

Zar mi ne vidimo da iznad Beograda, iznad naše države Srbije, lete na stotine aviona i prosipaju određene hemikalije.

Ne da truju samo njive, oranice i hranu koju jedemo nego truju i nas. I posle bombardovanja koje je bilo i ovaj dodatak, sve više našeg naroda poboljeva od raka – rekao je Ostojić.
On je rekao da niko ne može da ga ubedi da to nema uticaja i zatražio od poslanika da se utvrdi zašto neko sipa otrov po Srbiji.

otrovi sa neba2
Foto: intermagazin.rs

– Ko može da plati zdravlje naših građana koje oni svakodnevno truju? Pogledajte kad je vedro vreme nebo iznad Beograda se ne vidi!

Ko je to potpisao, ko je udario potpis i pečat da to može da se radi? Nemojte to da preskačete, to nema smisla! – objasnio je Ostojić još jednom tražeći da se utvrdi ko je potpisao da avioni bacaju otrov po Srbiji.

– Zar ne možemo da uradimo ništa bez zapada? – upitao je on.
On je upitao zbog čega je sve više ljudi u Srbiji obolelo od raka.

Ostojić je izrazio uverenje da je ono što se radi Srbiji iz vazduha u svrhu povećanja broja obolelih od raka. On je postavio pitanje premijeru Aleksandru Vučiću i predsedniku Tomislavu Nikoliću, kao i stručnjacima, da progovore o zaprašivanju iz vazduha.

otrovi sa neba 1
Foto: intermagazin.rs

Ostojić je izneo tvrdnju da se Srbija najviše zaprašuje kada sazrevaju poljoprivredne kulture dok je zimi broj takvih letova manji. On je rekao sa su Srbi „zamorčići“ SAD i EU na kojima se vrše eksperimenti.

– Tražim kao čovek koji ima i decu i unučad, u ime sve dece Srbije i svih građana Srbije, da se to iznese pred Skupštinu i da se da odgovor – rekao je Ostojić.

– Nemojmo da dozvolimo da nas truju, vidite da se sve manje dece rađa i da se mnoga rađaju bolesna – dodao je Ostojić ali režimski poslanici nisu hteli da odgovore na njegova pitanja zbog čega je napustio sednicu Odbora.

 

(Pravda/balkanuzivo.net/Vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close