Policajci našli dve napuštene bebe izbeglica pored ograde!

Srpska policija

Dvojica policijaca u Preševu spasila su početkom oktobra dve bebe koje su roditelji izbeglice ostavili pogred ograde, saopštio je Sindikat zaposlenih policije

Iz Sindikata zbog toga traže od nadležnih da policajci budu javno pohvaljeni.

Pripadnici MUP-a Rajko Popov i Slobodan Zlatanović su 2. oktobra pronašli napuštene dve bebe u delu pored jedne ograde, saopštio je taj sindikat.

Policijski službenici su hitno reagovali i napuštene bebe predali zdravstvenim radnicima kako bi se utvrdilo da nemaju zdravstvenih problema, dodaje se u saopštenju.

Sindikat zaposlenih policije javno pohvaljuje policijske službenike koji su još jednom pokazali koliko velika srca imaju pripadnici MUP-a i kolika humanost vlada među njima.

U saopštenju tog sindikata, koje je potpisao predsednik Dejan Đukić se navodi ida su oni „svojim postupkom pokazali Evropi i svetu pravu sliku policije Srbije“.

Taj sindikat je pozivao i medije da javno izraze zahvalnost policijskim službenicima koji su spasili dva mala života „i tako prenesu javnosti da će policija Srbije uvek brinuti o svim građanima koji se nalaze na njenoj teritoriji“.

(novosti.rs)