POLARNE TEMPERATURE IZAZVALE HAOS U SRBIJI: Evo kad ćemo se konačno UTOPLITI!

zima
Foto: Tanjug

Bolnice pune polomljenih, nema ogreva, građani nisu spremni za ovakvo vreme

Ledeni dani trajaće do četvrtka, do kada će biti pretežno oblačno, ponegde sa slabim snegom i dnevnim temperaturama ispod 0 stepeni.

Zbog užasnih vremenskih uslova, kakvi se ne pamte poslednjih godina, četiri osobe su se smrzle!

U Srbiji će danas biti hladno, sa jutarnjim mrazem, a tokom dana će u većem delu zemlje biti umereno i potpuno oblačno, mestimično sa slabim snegom. Jutarnja temperatura biće od minus 10 do minus 5, najviša dnevna od minus četiri do jedan stepen.

– Ujutro i pre podne na severu biće magla ili niska oblačnost. Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni – saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

zima-u-cikagu
Foto: Tanjug/AP

U Beogradu će biti hladno, sa umerenim mrazom tokom jutra. Tokom dana biće umereno i potpuno oblačno uz mogućnost provejavanja snega. Jutarnja temperatura biće oko minus sedam, a najviša dnevna oko dva stepena ispod nule.

Prema izgledima vremena za sedam dana, jutra će biti sa umerenim, a u petak i subotu ponegde i sa jakim mrazem. Ledeni dani trajaće do četvrtka, do kada će biti pretežno oblačno, ponegde sa slabim snegom i dnevnim temperaturama ispod 0 stepeni.

Od petka suvo sa čestom pojavom magle, dnevna temperatura u porastu osim u maglovitim područjima.

 

(Vesti-info.rs/Tanjug/srbijadanas.com)

Close