Ovo je momenat kada je Jelena Milić napustila emisiju tokom obračuna sa premijerom Vučićem (VIDEO)

jelena-vučić-studio
Printskrin: TV Pink

– Nemojte da se vraćate da bih nešto mogao da kažem što je važno za ekonomiju zemlje. Ćao, prijatno i sve vam najbolje želim – rekao je Vučić i mahnuo Milićevoj

Direktorka Centra za evroatlantske studije (CEAS) Jelena Milić napustila je večeras studio TV Pink , nakon što je više puta prekinula premijera Aleksandra Vučića u njegovom izlaganju i nastojala da govori o temama koje nisu bile planirane.

Desetak minuta pre kraja emisije, ona je upitala premijera da li on stvarno misli da njena politika ne donosi dobro Srbiji, na šta je on odgovorio potvrdno.

– Moje mišljenje da vaša politika ne donosi dobro Srbiji. Sve što ste rekli je protiv interesa Srbije – rekao je Vučić nakon čega je Milićeva izašla iz studija.

Na poziv voditeljke Jovane Joksimović da se vrati kako bi emisija bila nastavljena, premijer je kazao:

– Nemojte da se vraćate da bih nešto mogao da kažem što je važno za ekonomiju zemlje. Ćao, prijatno i sve vam najbolje želim- rekao je on i mahnuo Milićevoj.

Premijer Vučić je objasnio da mu je vlasnik Pinka Željko Mitrović najavio da će Milićeva napustiti studio, ali da je on ipak dosao u emisiju kako bi, kako je rekao, prisustvovao tom performansu.

– Komedija i tragikomedija – prokomentarisao je premijer novonastalu situaciju.

To je, zaključujući emisiju, potvrdila i Jovana Joksimović rekavši da je “živa istina” da je Milićeva pre početka emisije najavila da će izaći.

– Dobila je više nego dovoljno vremena za teme koje nisu bile planirane – rekla je voditeljka.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

1 komentar na Ovo je momenat kada je Jelena Milić napustila emisiju tokom obračuna sa premijerom Vučićem (VIDEO)

  1. Svako jutro moram dva puta da se probudim: jednom kad otvorim oci, a drugi put kad se setim kakav neotesani, neobrazovani, nazadni, lazljivi, ljigavi govnar nam je na vrhu drzave.

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close