Novak uz molitvu proslavlja Božić: Iskreno, na taj veličanstven dan mi nedostaje porodica

novak-i-jelena-djokovic-
Foto: Facebook/Novak Djokovic

U modernom vremenu, gde je posao izuzetno zahtevan, ne samo u sportu nego uopšte, često su oba partnera odsutna tako da je birno imati bar neke datume za koje se svi okupljaju – rekao je srpski teniser

Život koji vodi Novak Đoković traži mnoga odricanja, pa se tako ni on sam ne seća kada je poslednji put proveo Božić onako kako se u Srbiji obeležava.

Početak januara tradicionalno je rezervisan za turnire i pripreme koje prethodne prvom gren slemu u sezoni, Australijan openu. Prošle godine, najbolji srpski teniser je česnicu lomio u Dohi, što će biti slučaj i 2017.

– Naravno, Božić je poseban dan i tog dana postoje određene stvari koje radimo – rekao je Novak u Dohi, gde je obezbedio plasman u polufinale.

I sam je priznao “Žurnalu” da mu nedostaje da Božić provede sa familijom.

– Nije to ništa veliko i specijalno, nego u vidu molitve i prepoznavanja tog veličanstvenog dana. S druge strane, iskreno bih voleo da ubuduće provodim Božić sa familijom. Božić i jeste praznik porodice, to mi nedostaje malo.

Nadam se da ćemo imati više prilike da očuvamo tradiciju Božića jer u modernom vremenu, gde je posao izuzetno zahtevan, ne samo u sportu nego uopšte, često su oba partnera odsutna tako da je birno imati bar neke datume za koje se svi okupljaju – rekao je Novak Đoković.

(Telegraf.rs/ Vesti-info.rs )

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close