NA PRETNJU UPUĆENU NJENOM SINU, UZVRATILA KAKO JE MOGLA: Evo zašto je prodavačica raznela glavu mušteriji

žena
Foto: Pixabay.com

Policija je danas saopštila motive ovog nesvakidašnjeg zločina

Pet dana nakon svirepog zločina, kada je sa hicima iz lovačke puške, prodavačica M.P. ( 33 ) iz sela Sveto Mitrani blizu Kruševa, na jugu Makedonije, raznela glavu mušteriji iz istog sela N.D. (44), policija je saopštile motive ubistva.

Zločin se dogodio 3. februara u prepodnevnim časovima.

Prodavačica je sa lovačkom puškom “Bajkal” kalibra 12 mm, vlasništvo njenog svekra, u mušteriju i poznanika iz sela, iz neposredne blizine ispalila dva hica.

Sačma iz lovačke puške je N.D. pogodila direktno u glavu. Hici su bili smrtonosni.

Odmah nakon toga M.P. je uhapšena, a policija je danas saopštila motive ovog nesvakidašnjeg zločina.

– Istragom je utvrđeno da je razlog ubistva bio taj što se N.D. stalno udvarao prodavačici M.P. i od nje tražio da stupe u ljubavnu vezu.

Od početka 2017. godine neprestano joj se javljao na telefon, svakodnevno je dolazio u prodavnicu i udvarao joj se, a počeo je psihički i fizički da je maltretira – saopštili su iz policije.

Dara je, međutim, prevršila meru kada je napasni N.D. počeo da preti i ucenjuje prodavačicu veleći joj da će, ako ne stupi u ljubavnu vezu sa njim, ubiti njenog sina, a njenom mužu reći da je imla intimne odnose sa njim, iako to nije bilo istina.

Ovakvu torturu prodavačica M.P. više nije mogla da izdrži, pa kada je N.D. ponovo došao kod nje u prodavnicu, nakon kraće svađe, ona mu je presudila pucnjima iz lovačke puške.

Policija iz Kruševa je protiv nje podnela krivičnu prijavu zbog ubistva, a tek na suđenju će se videti da li će razlozi zloina biti okalšavajuća okolnost za nju prilikom izricanja kazne.

(Vesti-info.rs/Telegraf.rs)

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close