MLAD MESEC U STRELCU: Pre svake odluke, dobro razmislite!

sagittarius
Foto: Pixabay.com

Proverite krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom, žuči i prolongiranje dogovora

Mlad Mesec, simbol podsvesti, putovanja i mašte, jednom godišnje nađe se u Strelcu, znaku kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, a ove godine to će biti oko 29. novembra. Međutim, svake godine obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama što će najviše uticati na naše raspoloženje i odluke koje donosimo. Jer, kada se mlad Mesec nađe u Strelcu, Sunce je uvek u Strelcu što naglašava subjektivnost i pristrasnost prilikom donošenja zaključaka i odluka.

Sekstil sa Jupiterom, planetom prosperiteta, donosi novac, a kvadrat sa Neptunom budi inspiraciju kod umetnika i naučnika. Mlad Mesec se krajem perioda približava Merkuru, što može da prolongira dogovore i poslove sa potencijalnim partnerima. Kada je reč o zdravlju, trebalo bi proveriti krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom i žuči. Aspekte mladog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

OVAN (20.3. – 19.4) – Mlad Mesec u vašoj devetoj astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i trigonu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac preko saradnje sa strancima.

BIK (19.4. – 20.5) – Pozicija Meseca u vašem astrološkom polju novca u poluseskstilu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

BLIZANCI (20.5. – 20.6) – Zbog mladog Meseca u sedmoj kući pod uticajem Jupitera i Urana, bićete uspešni ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti (umetnik, advokat, političar).

RAK (20.6. – 22.7) – Mlad Mesec pod uticajem Jupitera, Saturna i Urana, donosi vam ponudu za poslovno partnerstvo koja može imati značajnog uticaja na dalji tok vaše karijere.

LAV (22.7. – 22.8) – Mesec u kući kreativnosti u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem usporava neke vaše planove, ali vam zato otvara neke nove perspektive u poslovanju sa strancima.

lunar-eclipse
Foto: Pixabay.com

DEVICA (22.8. – 22.9) – Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, kao i Saturna upozorava da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

VAGA (2.9. – 22.10) – Mlad Mesec pod uticajem Jupitera iz vašezg znaka i Urana iz Ovna, donosi vam iznenadni uspeh u poslu, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

 

ŠKORPIJA (22.10. – 21.11) – Sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vaših vladalaca Marsa i Plutona, rastu vaše šanse za mogućnost zarade preko saradnje sa strancima.

STRELAC (21.11. – 21.12) – U vreme mladog Meseca u vašem znaku, rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko nekadašnjih poslovnih partnera koji mogu da vam ponude isplativ poslovni aranžman.

JARAC (21.12. – 20.1) – Pozicija mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da vam prolongira isplatu iz neke prekookeanske zemlje.

 

VODOLIJA (20.1. – 19.2) – Mlad Mesec pod uticajem Marsa iz vašeg znaka kao i vaših vladalaca Urana i Saturna, najavljuje mogućnost putovanja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

RIBE (20.2. – 20.3) – Aspekti mladog Meseca u kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

PUTOVANjE U INOSTRANSTVO

Oko 29. i 30. novembra, mlad Mesec će biti pod povoljnim uticajima Jupitera iz Vage, Marsa iz Vodolije i Urana iz Ovna, planeta prosperiteta, akcije i putovanja, što najavljuje mogućnost isplative saradnje sa strancima, a veće su i šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

Astrolog: Marina Jungić Milošević

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close