Majka ubijenog Filipa: Sedeo je za volanom umesto prijatelja

FILIP VILOTIJEVIĆ

Ljiljana Vilotijević, majka ubijenog Filipa, skrhana strašnom tragedijom koja je zadesila, kaže da je njen sin, u petak oko 22 sata, posle večere, iz Novog Sada sa prijateljem otišao za Suboticu

LjILjANA Vilotijević, majka ubijenog Filipa, skrhana strašnom tragedijom koja je zadesila, kaže da je njen sin, inače student Visoke tehničke škole u Beogradu, u petak oko 22 sata, posle večere, iz Novog Sada sa prijateljem otišao za Suboticu. Kasnije joj je javljeno za sinovljevu smrt.

Kako saznajemo, žaleći se na umor, Filipov prijatelj Alen Kurina ga je zamolio da sedne na mesto vozača, i da vozi do Palića, odnosno njegovog salaša, što je Filip i učinio. Na putu do tamo, po nezvaničnim saznanjima, primetili su crni “mercedes” bez registarskih oznaka. Prošli su i nastavili dalju vožnju.

Vilotijević i Kurina su primetili da ih “mercedes” prati, zbog čega je Filip dodao gas, pokušavajući da im umaknu, uzanim neosvetljenim putem.

U jednom trenutku, kada su, kako nezvanično saznajemo, Vilotijević i Kurina okrenuli auto polukružno, ispred njih je bio “mercedes”, iz kog je iz potpunog mraka zapucano u njihovom pravcu, pretpostavlja se iz “heklera”. Meci su prošlo kroz šoferšajbnu, a Vilotijević i Kurina su, pokušavajući da pobegnu odatle, prednjim delom BMV-a upali u vodu.

(novosti.rs)