Ivana je htela da ostavi hirurga, ali joj on to nije dao: Agonija je trajala dugo, a onda se dogodilo ovo …

Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

Prema nezvaničnim saznanjima ona je za sada dobro i danas bi trebalo da bude puštena iz bolnice

U užasnoj porodičnoj drami koja se dogodila rano jutros na Savskom vencu, u pucnjavi je ranjena poznata mlada glumica Ivana Panzalović (30).

Na nju je pucao njen dečko, ugledni beogradski hirurg Srđan Cvetanović (59) inače zaposlen u Vojno-medicinskoj akademiji.

Doktor i mlada glumica bili su u vezi i živeli su zajedno. Navodno je ona njega želela da ostavi više puta, međutim on to nije dozvoljavao, prenose mediji koji te činjenice saznaju od osoba bliskih bivšem paru.

Međutim, nije poznato da li je to bio razlog zbog kog je izbila užasna drama.

Prema nezvaničnim saznanjima ona je za sada dobro i danas bi trebalo da bude puštena iz bolnice.

– Ona je predobro dete, u šoku smo, sada smo se Bane i ja našli. Nikada se nije požalila da je imala bilo kakav problem sa dečkom, zato nas je ovo sada i ostavilo bez teksta – izjavio je glumac Saša Pantić koji je u tom trenutku bio sa Banetom Vidakovićem. Njih dvojica su sa Ivanom dobri još od „Kursadžija“, projekta na kome su radili zajedno.

Foto: Facebook/Srdjan Cvetanovic

Inače, prošle godine Ivana je gostujući u jednoj emsiji pričala kakva je kao osoba i otkrila detalje o sebi.

– Ja kažem i ozvučim to što mislim. I uvek sam dobro prošla kada sam rekla šta mislim, bilo u poslu, bilo u ljubavi, bilo u prijateljskim odnosima – rekla je tada mlada glumica.

Izgleda da je aludirala na to da svaki problem, koje je nesumnjivo imala, rešava veoma jednostavno, pa „kud puklo dapuklo“.

Glumica Ivana Panzalović postala je široko popularna javnosti u Srbiji kada se pre nekoliko godina pojavila u seriji „Kursadžije“.

Već tada mnogi su primetili njen neodoljiv šarm i talenat, a nisu izostali ni komplimenti na račun njene lepote.

Glumila je u serijama „Sinđelići“ i „Folk“, a zapaženu ulogu imala je i u filmu „Montevideo, Bog te video, „The touch“, „Poslednja noć“.

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close