HOROR NA CERAKU: Upucao bivšu devojku u vrat i grudni koš, pa izvršio samoubistvo

uvidjaj-pucnjava-policija
Foto: Novosti.rs

Siniša Đurić (45) pucao je u bivšu devojku (38) i teško je ranio u beogradskom naselju Cerak, a onda je izvršio samoubistvo, saznaju „Novosti“. Žena je van životne opasnosti

JELENA Damjanović (38) teško je ranjena u utorak oko 19.30 u naselju Cerak u Ulici vinogradski venac ispred broja 42, preko puta vrtića „Plava ptica“, kada je u nju pucao bivši dečko Siniša Đurić (45), koji je zatim iz vršio samoubistvo.

On je nakon kraće svađe u Jelenu ispalio tri hica, od čega su je dva pogodila u grudi i rame. Jelena je kolima Hitne pomoći u svesnom stanju prebačena u Urgentni centar, gde je operisana i van životne opasnosti je.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, motiv ovog zločina je Sinišina ljubomora. Jelena i on su pre tri meseca okončali svoju vezu, a u međuvremenu je ona pronašla novog partnera.

Navodno, Jelena se vraćala sa posla, a Siniša ju je čekao u svom automobilu „jugo“. Nagovarao ju je da uđe u kola, ali ona nije htela.

Prema rečima očevica celog događaja, koji se sa petogodišnjom unukom vraćao iz parka, Siniša i Jelena su razgovarali pre zločina.

– Išli su nam u susret – kaže Milan P. – Hodali su jedno pored drugog i videlo se da se raspravljaju. Mi smo nastavili svojim putem, kada su se začuli zvuci poput petardi. Moja unuka se veoma uplašila. Odmah je znala da nešto nije u redu i ubeđivala me je da se desilo nešto strašno.

Prema Milanovim rečima, žena je posle tri hica pala na asfalt. On se sa unukom sklonio na sporednu cestu, i video je da Siniša mirno stoji sa pištoljem u ruci. Zatim se začuo još jedan pucanj, nakon kog je muškarac seo na zemlju.

– Ranjena žena smogla je snage i ustala, a zatim počela da beži ka zgradama – nastavlja Milan. – Ne znam koliko je vremena prošlo, možda dva ili tri minuta, kada je čovek uperio pištolj sebi u glavu i opalio. Tada se konačno srušio nasred ulice.

Komšije, koje su nekoliko minuta posle krvavog pira prolazile ulicom i videle Sinišino beživotno telo, pozvale su policiju. Pretpostavlja se da je Jelena sama došla do svog stana u istoj ulici, na broju 36, odakle je njena porodica pozvala lekare.

Kako smo saznali, ranjena Jelena prebačena je u Urgentni centar sa povredama vrata i grudnog koša. Samo pukom srećom, dva metka koja su je pogodila promašila su srce i krvne sudove. Ona je u toku noći operisana i nije životno ugrožena.

Policijski uviđaj trajao je više od dva sata. Veliki broj žitelja ovog dela Ceraka zastao je ne bi li saznao šta se dogodilo, budući da je telo Siniše Đurića ležalo na asfaltu. Samoubica je potpuno nepoznat stanarima ovog kraja.

(novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close