Dačić zapevao na večeri sa Erdoganom, dobio i bakšiš (VIDEO)

Foto: Printscreen

Posle zvaničnih državničkih obaveza, Vučić i Erdogan su sa saradnicima posetili Kalemegdan, gde se gostu najviše dopala Stambol-kapija. Ivica Dačić zvezda večeri

Posle zvaničnih državničkih obaveza, Vučić i Erdogan su sa saradnicima posetili Kalemegdan, gde se gostu najviše dopala Stambol-kapija, a obradovao se i što je video teniske terene na kojima je trenirao Novak Đoković

Nakon toga, dvojica lidera su nakratko svratila u turski restoran „Simit saraj“, da bi se potom zaputili ka Domu garde, gde je predsednik Vučić sa suprugom Tamarom priredio svečanu večeru za turskog lidera i njegovu ženu Eminu.

U raskošnoj dvorani ovog zdanja zvanice, među kojima su bili članovi Vlade i ugledni privrednici, uživale su u izvornoj srpskoj muzici i folkloru. Trpeza je bila bogata – služili su se riblji karpačo, punjene tikvice i teleći kotleti. Dvojica državnika su posle zdravica razmenila poklone.

Vučić je Erdoganu darivao ćilim, knjigu o Srbiji i zlatnorez sa narodnim motivima, dok od gosta dobio bicikl na kojem je bilo ispisano njegovo ime i šahovsku garnituru.

Vrhunac prijatne večeri bila je, sada već tradicionalna, solo tačka Ivice Dačića. Šef srpske diplomatije uzeo je mikrofon i zapevao pesmu „Osman-aga“, za koju je dobio bakšiš od muftije Mustafe Jusufspahića.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close