ĆERKA PREMINULOG RADNIKA IZ VRŠCA PORUČUJE: Ivanoviću, sram da te bude!

ivan-ivanovic
Printskrin: TV Prva

Sanja Radomir, ćerka preminulog radnika Predraga Maksimovića, kojeg je krajem prošlog meseca kolega pregazio viljuškarom u Vršcu, revolitana je šalom Ivana Ivanovića koju je izgovorio u svojoj emisiji.

Radnik ubio kolegu viljuškarom. E, dok se Švaba, Englez i Amerikanac ubijaju rukama, mi lepo viljuškarom – boc! Pa ti vidi. Gospoda ljudi – glasio je od reči do reči komentar voditelja, nakon čega je publika prasnula u smeh i aplaudirala.

 

– Seljačina Ivan Ivanović se sprda sa nesrećnim slučajem. Uopšte nije smešno, pikinezeru, ali dobio si aplauz. Bravo! – napisala je Sanja i potpisala se kao „ćerka nastradalog“.

cerka-ivan
Foto: Facebook

– Nekom smeh, nekom aplauz, a nekom suze. Nakon ove izjave su njeni prijatelji oštro osudili Ivanovićevu izjavu.

Mnogi porodični prijatelji savetovali su Sanju da tuži voditelja zbog svega što je rekao u emisiji.

– I hoću. Preterano je i neukusno vrlo – poručila je ćerka nastradalog radnika, očigledno spremna da pravdu potraži na sudu.

Kako bismo čuli drugu stranu i šta o svemu ovome misli Ivan Ivanović, pozvali smo ga, ali nam je on samo kratko poručio:

– Nemam komentar.

U međuvremenu smo kontaktirali i sa Sanjom, koja stoji iza svega što je rekla.

– Veoma nas je povredilo, moj otac nije bio poznata ličnost, a i da jeste, to nije način da se sa tim šali – rekla je za „Blic“ ćerka preminulog radnika.

Podsećanja radi, Predrag Maksimović je poginuo u 51. godini kada ga je u krugu fabrike u Vršcu viljuškarom pregazio kolega M. Z. dok su čistili prostor oko fabrike. Predrag se sam ponudio da pomogne kolegi i pridrži mu kartone da se ne bi razleteli, jer je duvao jak vetar. Tada ga je iznenada zakačio krampon od točka viljuškara, oborio ga i pregazio. Maksimović je nakon nesreće bio živ, ali je preminuo na putu za Urgentni centar u Beogradu.

 

(Alo!/blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close