Cecina deca NIČIM NISU ZASLUŽILA da budu u medijima! Milan Vasić ŠOKIRAO izjavama o Veljku, Anastasiji i Aleksandri Prijović!

Milan-Vasic
Foto: Telegraf

Izjave Milana Vasića prilično su veliki šok, ali samo iz razloga što glumac nikada ranije u javnosti nije dao nijedan sličan komentar

Da glumci ne spadaju u ličnosti koje su najzastupljenije u medijima svima je poznato. Oni mahom i ne žele pažnju kakvu imaju pevači sa estrade, ali retko kada neko od njih želi da jasno kaže šta misli o njima.

Međutim, Milan Vasić upravo je o tome pričao, što je veliko iznenađenje, pa se u intervjuu za Telegraf dotakao i Cece Ražnatović i njene dece, a pomenuo je i Aleksandru Prijović!

Kada smo ga pitali šta misli o Ceci, s obzirom na to da je poznato da su prijatelji, Milan je rekao:

– Pa Ceca je kraljica. Ceca je moja drugarica. Samim tim, ako 90 odsto pevača na svojim nastupima po diskotekama onda je jasno šta je Ceca. Ima divan glas, divne pesme, i prema meni je divan čovek – istakao je glumac.

palata-pravde-sudjenje-svetlana-ceca-raznatovic
Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Milan je onda na potpuno drugačiji način rekao šta misli o zastupljenosti njene dece Veljka i Anastasije u medijima.

anastasija-raznatovic-ceca-raznatovic
Printskrin: Instagram/anastasija_raznatovic

– Meni to uopšte ne ulazi u glavu, da se toliko piše o tome da li ona dečka, da li on ima devojku… Kako da ti objasnim… Kad neko zasluži, kad neko napravi nešto u životu, onda se o njima treba pisati, a ne sad “Ja imam dete koje ništa nije…”

Mislim, dete od 15 godina koje još ništa nije uradilo u životu i oni sad pišu sa kim se on zabavlja. Pa kakve to veze ima?! To je dete, to je obično dete. Ali, novine to preterano pišu, al’ pišu oni preterano o mnogima… – istakao je Vasić.

Glumac je onda nastavio na istu temu, pomenuvši i Aleksandru Prijović:

Aleksandra-Prijovic
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

– Kao i ona, kako se zove, Prijovićka. Brate, to razumem, da su zajedno… Kad se uzmu – sledeća vest, a ne sad svaki dan “kupio ovo, kupio ono”… Svi kupuju svojoj devojci nešto pa niko ne priča! To je meni bezveze, al’ stvarno mi je bezveze – bez dlake na jeziku rekao je Vasić.

Inače, Milana će publika uskoro videti u ostvarenju “Vrati se, Zone”, odnosno drugom delu filma “Zona Zamfirova”. Premijera je zakazana za 24. januar u Sava Centru.

 

(Vesti-info.rs/Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close