„BILA SAM SA SINOM U BOLNICI TRI DANA, PA ZBOG TOGA DOBILA OTKAZ“: Biljanin status razbesneo POLA SRBIJE!

biljana-otkaz
Foto: Facebook/Biljana Petrovic Kovacevic

Petrović Kovačević je ostala bez posla zbog brige o zdravlju svog deteta

Biljana Petrović Kovačević bila je zaposlena u jednoj pekari. Sin joj je imao astmatični napad, pa je tri dana morala da bude sa njim u bolnici. Kada se vratila na posao, sačekao ju je otkaz!

Zaposlena sam u firmi godinu i po dana, i pre mesec dana sam potpisala ugovor na tri meseca. Sin mi je imao astmatični napad, morala sam tri dana da budem sa njim u bolnici. Juče sam izašla, i kada sam otišla na posao, gazdarica mi je rekla da mi je našla zamenu – priča za Telegraf Biljana Petrović Kovačević, i dodaje da je svoj posao uvek odrađivala na najbolji način, i da nešto ovako nije zaslužila.

Prema njenim rečima, radila je kao zamena u četiri pekare, jednom nedeljno imala slobodan dan, koji nekada nije ni koristila. Na sve to, gazdarica pekare joj je rekla da ona mora da misli na sebe, i da više ne mora da dolazi na posao.


– Odmah su mi našli zamenu, tako da sam ostala bez posla, uprkos svemu što sam preživela u ova tri dana sa sinom koji je imao gušenje. I ja sam astmatičar, i znam koliko može napad da bude opasan. Ne mogu da verujem dokle sve ovo ide – rekla je za Telegraf Biljana, i dodala da je ogorčena i besna.

Ona je ostala bez posla zbog brige o zdravlju svog deteta, iako je otvorila bolovanje koje sutra treba da preda poslodavcima.

– Iako su mi rekli da ne dolazim više, odneću bolovanje sutra, pa šta bude – rekla je Biljana, koja se nada da se neće završiti na ovome, a razmišlja i da podnese tužbu protiv poslodavaca.

Ako ste i vi imali ovakva iskustva, i dobili otkaz na sličan način, javite nam se na +381 11 209 68 47 i pišite nam na e-mail redakcija@telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close