ASTROLOGIJA: Pogledajte šta vam je sudbina spremila za najcrnji dan u godini!

friday-the-13th
Foto: Pixabay.com

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

OVAN

Ne bi trebalo da imate probleme na ovom planu. Očekuje vas dan tokom kog će vas pratiti srećne okolnosti. Očekuju vas lepa dešavanja na ljubavnom planu. Možete da se nadate veoma pozitivnoj sittuaciji sa osobom koju volite. Odlično!

BIK

Polje privatnog posla vam ide jako dobro. Možete da očekujete sasvim solidnu zaradu i poboljšanje uslova. Srećni ste pored svog partnera sa kojim imate iskrenu ljubav i sigurnost. Pred vama je veoma romantičan dan. Nemojte da se prejedate.

BLIZANCI

Možete da se nadate pozitivnom poslovnom razgovoru koji vodi do mogućnosti za unapređenje na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, lako možete da šarmirate osobu koja vam se dopada, pogotovo ako je rođena u znaku Lava. Bolovi u grlu.

RAK

Dolazi vam očekivani priliv novca koji će vam popraviti raspoloženje. Pozitivan dan je ispred vas! Na ovom planu se osećate jako dobro. Pored voljene osobe imate sve ono o čemu ste maštali i srećni ste. Moguće je da planirate zajednički posao. Povedite računa o zubima.

LAV

Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju i da budete malo više posvećeni poslu ako želite da dođete do dobrih rezultata. Važno vam je da vas voljena osoba shvati ozbiljno. Ponekad ste osetljivi i potrebno vam je malo više pažnje i nežnosti. Moguća je glavobolja.

DEVICA

Ukoliko planirate neko daleko putovanje, možete da očekujete veoma pozitivne okolnosti na ovom planu. Dopada vam se osoba koja je veoma misteriozna i senzualna. Potrudićete se da je bolje upoznate. Dobro se osećate danas i nemate probleme na ovom polju.

VAGA

Pred vama je opušten dan tokom kog nećete imati previše posla. Povoljan je period ako se bavite nekom vrstom umetnosti. Možete da očekujete zanimljivu priliku za vezu sa osobom koja pripada vašem krugu prijatelja. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

ŠKORPIJA

Očekuju vas jako važna dešavanja na poslovnom planu. Bliži vam se mogućnost da pređete na višu poziciju. Možete da se nadate ozbiljnom predlogu od strane voljene osobe. Vreme je da vaša veza napreduje na viši nivo. Manji problemi sa leđima.

STRELAC

Imaćete priliku da dođete do nekog važnog dokumenta ili rešenja koje vam je neophodno kako bi pokrenuli posao. Možete da očekujete zanimljivu situaciju sa jednom slobodnom osobom. Privlačite se i svi oko vas to vide. Bavite se sportom!

JARAC

Možete da se nadate povraćaju novca od nekog starog duga. Materijalna situacija je sasvim dobra i stabilna. Iako ste u prvo vreme imali manjih problema sa ljubomorom, sada kada bolje poznajete svog partnera nemate nikakve dileme. Povedite računa kada je u pitanju krvotok.

VODOLIJA

Povoljan je dan za poslovnu prezentaciju. Možete da očekujete pozitivne reakcije od strane svog kolektiva. Vaš bračni partner vam je maksimalno posvećen i sa njim možete imati jako lepu atmosferu. Ako ste slobodni, povoljan je dan za novu vezu. Povedite računa o bubrezima.

RIBE

Očekuje vas veliki broj poslovnih obaveza ali ako se budete potrudili, sve možete da završite na vreme. Ne biste trebali da imate velike promene na emotivnom polju. Očekuje vas sasvim

mirna i stabilna situacija.

ZDRAVLJE: Moguće je da vam je želudac osetljiv.

Astrolog: Ruža Ružanović

 

(Vesti-info.rs/Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close