Albanski navijač pred utakmicu u Elbasanu: Srbi mi nude 50.000 evra za prekid

srbija-albanija

Ja sam to glatko odbio, jer priznajem samo svoju zemlju i zastavu Albanije. Ne bih se brukao. Trenutno imam samo jedan problem jer ne mogu da dođem do karte zameč u Elbasanu – rekao je Uliks Ademi

KO o čemu, Albanci o prekidu! Još se nisu stišale strasti od skandala prošlog oktobra u Beogradu, a već se pojavila nova „bomba“ u vidu svedočenja jednog od navijača Albanije.

Uliks Ademi objavio je u ponedeljak putem društvenih mreža tvrdnju da mu je nekoliko navijača Srbije u Italiji ponudilo 50.000 evra da sa zastavom Srbije uđe u četvrtak uveče na stadion u „Elbasanu“ i izazove novi prekid meča.

– Spreman sam i da dokažem sve ovo, a albanska ili srpska policija mogu slobodno da pogledaju listing i poruke iz mog mobilnog telefona. Nekoliko srpskih navijača su mi u Italiji ponudili 50.000 evra i veliku zastavu Srbije da prekinem meč u Elbasanu. Ja sam to glatko odbio, jer priznajem samo svoju zemlju i zastavu Albanije. Ne bih se brukao. Osim toga, trenutno imam samo jedan problem jer ne mogu da dođem do karte zameč u Elbasanu – oglasio se Ademi.

Inače, ovaj navijač je već postao „čuven“ po tome što je 14. novembra prošle godine prekinuo prijateljski meč Italija – Albanija kada je utrčao na teren sa zastavom Albanije i od kapitena Lorika Cane tražio da mu se potpiše na nju.

Odmah posle ove utakmice, prema tvrdnji Ademija, stigla je ponuda za otkup potpisane zastave za cenu od 10.000 evra.

– Odbio sam tu ponudu, kao što sam odbio i ponudu srpskih navijača. To me ne zanima. Želim samo da budem u četvrtak na „Elbasan areni“ – završio je Ademi.

(novosti.rs)