Travolta progovorio o smrti sina: Sajentologija me je spasla

travolta
Foto: AP/Tanjug

Šesnaestogodišnji Džet umro je tokom božićnih praznika na Bahamima, a uzrok smrti pripisan je epileptičnom napadu. Patio je od autizma i Kavasakijeve bolesti.

Travolta i njegova supruga Keli Preston dobili su ćerku El Blu 2000. godine, a nakon smrti Džeta, 2010. dobili su sina Bendžamina.
Šezdesetdvogodišnji Travolta kaže da je njemu i njegovoj porodici prinova pomogla da se oporavi od strašnog gubitka.

“Još više smo se zbližili. To što smo dobili malog Bena je neka vrsta lepka koja nas je okupila nakon neverovatnog gubitka”, rekao je on.
Travolta je ranije izjavio da ne zna kako je uopšte preživeo taj period.
“Bilo je to nešto najgore što mi se desilo u životu. Ne znam kako sam se izvukao. Život me više nije zanimao i trebalo mi je mnogo vremena da se oporavim. Nisam želeo da ustajem iz kreveta”, rekao je Travolta koji je, kako kaže, zahvalan sajentologiji, koja mu je pomogla da prebrodi taj period.
“Zauvek ću biti zahvalan sajentologiji za to što mi je pružila podršku tokom pune dve godine i to neprekidno. Nisu imali slobodne dane. Sa mnom su radili bez prestanka na različitim tehnikama za prevazilaženje bola i osećaja gubitka i uspeli da su da me ubede da još uvek mogu da živim”, rekao je on.

 

(News.com.au/B92.net)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close