SAČEKUŠA U FRANCUSKOJ: Srbin izrešetan u Parizu

francuska
Foto: Novosti/Ilustracija

Muškarac poreklom iz Srbije (56) ubijen je u petak u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu

Muškarac poreklom iz Srbije (56) ubijen je u petak u vatrenom obračunu, kada su ga četvorica nepoznatih napadača sačekala ispred njegove kuće u Parizu.

Prema prvim informacijama, sve ukazuje na to da je muškarac, koji je živeo u predgrađu Pariza, ubijen u petak uveče bio žrtva obračuna, pišu lokalni mediji.

Kako prenose pariski mediji, njega su četvorica mušaraca čekala u automobilu ispred njegove kuće.

Kada se parkirao ispred kapije, jedan od njih je izašao iz vozila i zapucao.

Kako je policijska istraga pokazala, on je pogođen sa šest metaka iz neposredne blizine, i to iz kalibra 11.43 milimetara, koji „kriminalci često koriste“, piše „Le Parisien“.

Čaure metaka koje je napadač ispalio pronađene su i u gepeku automobila ubijenog, koji je neposredno pre pucnjave otvorio.

U pucnjavi je povređeno još dvoje ljudi. Jedna osoba pogođena je u nogu i prevezena je u bolnicu, dok je drugi zalutali metak pogodio prolaznika u podlakticu, a najverovatnije se radi o zaposlenima u kompaniji koja se nalazi u zgradi pored kuće u kojoj je živeo ubijeni.

Ubijeni muškarac je srpskog porekla, koji je od ranije poznat policiji, najviše zbog krađa i finansijskih malverzacija, ali ne i po nasilju.

Kako za lokalne pariske medije kažu stanovnici ulice u kojoj je živeo, ubijeni muškarac je komšijama bio poznat kao „veliki kriminalac“.
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, međutim, za „Blic“ nije želelo da otkrije identitet ubijenog muškarca.

Kako pišu francuski mediji i dve nedelje pre nego što je ubijen, nepoznate osobe su pucale na njegovu kuću.

U subotu ujutru, samo nekoliko sati nakon tragedije, položeno je cveće uz crna vrata velike kuće žrtve. Celo jutro rođaci su dolazili obučeni u crno da izraze saučešće porodici ubijenog.

Izvor: Blic.rs

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close