Robert De Niro o Trampu: On je bitanga, voleo bih da ga udarim

robert-de-niro
Foto: AP/Tanjug

Jedno prilično jednostavno pitanje nedavno je kod slavnog holivudskog glumca Roberta de Nira izazvalo veoma burnu reakciju.

U emisiji The Kelly File, koja je pikazana na televiziji Fox News, slavne ličnosti imale su zadatak da u okviru inicijative #VoteYourFuture (Izglasajte svoju budućnost) podstaknu američko stanovništvo da izađe na glasanje.
Kendal Džener, Leonardo Dikaprio, Semjuel L. Džekson i Džulija Roberts neke su od zvezda koje su učestvovale u inicijativi, ali nijedna slavna ličnost nije tako burno odreagovala na pitanje “O čemu brinete?” kao Robert de Niro.

Glumac je na račun predsedničkog kandidata Donalda Trampa osuo paljbu uvreda, piše Independent.
“On je tako očigledno glup. On je bitanga, pas, svinja…[…] koja ne radi svoj domaći, nije ga briga ni za šta. On je idiot. Kolin Pauel je to najbolje sročio: On je nacionalna katastrofa. On je sramota za ovu zemlju”, izjavio je De Niro.
On je dodao da je ljut što su SAD sebi dozvolile da se Tramp (“ova budala”) nađe tu gde jeste.
“On govori o tome kako bi voleo da udari druge ljude u lice? E pa, i ja bih voleo njega. Da li je ovakvu osobu želimo za predsednika? Ne verujem. Ono za šta zaista brinem je smer u kojem će krenuti ova zemlja, a vrlo, vrlo me brine to da bi s nekim kao što je Donald Tramp mogla da krene u pogrešnom smeru. Ako brinete za svoju budućnost, glasajte za nju”, zaključio je glumac.

 

(Independent/B92.net)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close