Oteta tinejdžerka oprostila ženi koja je kidnapovala: Ona će uvek biti moja majka (VIDEO)

Kamiyah
Foto: Tanjug

Amerikanka Kamaja Mobli, koja je kao novorođenče oteta iz porodilišta u Floridi, a posle 18 godina pronađena u Južnoj Karolini izjavila je da još voli jedinu majku za koju zna

VAŠINGTON – Amerikanka Kamaja Mobli, koja je kao novorođenče oteta iz porodilišta u Floridi, a posle 18 godina pronađena u Južnoj Karolini izjavila je danas da još voli jedinu majku za koju zna.

 

Mobli je rekla u emisiji „Dobro jutro Ameriko“ na televiziji ABC da će Glorija Vilijams (51), osumnjičena za kidnapovanje, „uvek biti njena majka“.

Devojka je prošlog vikenda upoznala svoje biološke roditelje u Južnoj Kaliforniji, gde je i pronađena, navodi agencija AP.

„Osećam kao da im to dugujem, da im pružim šansu, znate, da ih upoznam“, kazala je ona.

Mobli je rekla da zna da bi joj život najverovatnije bio mnogo drugačiji da nije kidnapovana i da joj je drago što je saznala da ima još jednu porodicu.

Kako je navela, povredilo je kada je videla da policija stavlja lisice ženi koju je do tog trenutka smatrala majkom.

Amerikanca je rekla da je oprostila Vilijamsovoj na toj jednoj grešci, navodeći da joj je pružila „najbolji život“.

„Razumem da je pogrešila, ali nemojte samo da je zatvorite i bacite ključ, kao da je sve što je uradila bilo grozno“, navela je ona.

Devojka je pronađena prošle nedelje. Identifikovana je DNK analizom, a istragom je utvrđeno da nije znala da je oteta niti koje je ime nosila po rođenju.

Moblijevu je 1998. godine iz porodilišta otela žena koja se predstavila kao medicinska sestra, nekoliko sati po rođenju.

Policija je odmah pokrenula veliku istragu, zapečatila bolnicu i taj deo grada, ali nije uspela da pronađe devojčicu. Porodica i policija tokom godina su primili stotine dojava, ali se potraga završila neuspehom.

 

 

(Vesti-info.rs/Beta-AP/Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close