Melanija Tramp u suzama nakon inauguracije (VIDEO)

tramp-malanija
Foto: youtube.com

Izgleda da je bilo previše uzbuđenja za prvu damu Amerike prethodnih dana. Emotivan trenutak (ili zakasnela reakcija) sustigao je Melaniju kad je čula himnu

Izgleda da je bilo previše uzbuđenja za prvu damu Amerike prethodnih dana. Emotivan trenutak (ili zakasnela reakcija) sustigao je Melaniju kad je čula himnu.

Trampovi su poranili kako bi prisustvovali molitvi u Nacionalnoj katedrali u Vašingtonu, koja se tradicionalno organizuje dan nakon inauguracije.

Ovo je bio veoma emotivan trenutak za Melaniju koja je pustila suzu pred sam kraj izvođenja himne. Prethodnih dana svašta joj se desilo – priča o plavoj kutiji koju je poklonila Mišel Obami, optužena je da je iskopirala Džeki Kenedi, a ni govor od 15 sekundi nije prošao najbolje. Za vodene oči prve dame zaslužna je Marlana Vanhus koja je dirnula mnoge svojim izvođenjem.

Dvadesetogodišnjakinja je slepa i pati od cerebralne paralize, tako da je reakcije Trampove supruge potpuno logična.

Pored suze u oku medije je privukla i izmenjena Melanijina biografija na zvaničnoj strani Bele kuće. Na sajtu je izbrisan njen biznis sa nakitom, koji je nedavno pokrenula.

Kako navodi „Vašington post“, u biografiji je pisalo: Melanija je takođe i uspešna preduzetnica. U aprilu 2010. godine Melanija Tramp je pokrenula svoju liniju nakita ‘Melania™ Timepieces & Jewelry’ na QVC (TV kanalu za prodaju).

Međutim, kako je Tramp kritikovan da bi mogao da se nađe u sukobu interesa zbog svojih poslovanja kada postane predsednik, izgleda da je odlučeno da se ne pominje firma ni prve dame.

Sada na sajtu više ne piše naziv njene firme niti se navodi da se on prodaje preko TV kanala QVC.

Portparol gospođe Tramp je rekao da pominjanje njene firme nije imalo za cilj reklamu, ali je sada ipak uklonjeno iz predostrožnosti.

Izgleda da će Melanija Tramp biti neiscprna tema medija u toku četvorogodišnjeg mandata.

 

(Vesti-info.rs/Noizz.rs/Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close