Jezivo NAPAD PITBULA NASRED ULICE: Razjareni pas krvoločno ujeda ženu i njeno štene, ljudi beže u panici (VIDEO)

Pitbul-napao-bigla
Printskrin: Youtube/Raphael Fortin

Podivljali pitbul napao je gazdaricu koja je u naručju držala bigla. Nesrećna žena pokušala je da se odbrani, i ispustila štene iz ruku, nakon čega je pitbul nasrnuo na štene

Rafael Fortin došao je u Boston sa devojkom na koncert grupe “Koldplej”. Nije ni slutio da će prisustvovati užasnoj sceni kada je nasred ulice razjareni pitbul napao štene bigla i njegovu gazdaricu.

Podivljali pitbul napao je gazdaricu koja je u naručju držala bigla. Nesrećna žena pokušala je da se odbrani, i ispustila štene iz ruku, nakon čega je krvoločni pitbul nasrnuo na bigla. Vlasnik pitbula videvši šta se događa pritrčao je da smiri svog psa, čak ga je i zaskočio da se sve ne bi završilo tragično.

Za sve to vreme, zastrašeni prolaznici počeli su panično da beže, a neki su pokušali i da pomognu i razdvoje pomahnitalog psa od ljudi.

Pitbul je izujedao bigla po vratu, ali srećom nije prošlo sa velikim povredama.

Vlasnik psa se branio time da je pas pomislio da njegovog gazdu neko hoće da napadne, pa je naapdom na bigla hteo da ga zaštiti.

Na lice mesta pojavila se i policija koja je ženu i njenog psa odvela u najbližu bolnicu.

Raafel Fortin postavio je snimak na Jutjub koji je ubrzo imao preko 200.000 pregleda, a mnogi su se u komentarima sažalili na jadnog bigla i njegovu gazdaricu.

Pogledajte video:

https://www.youtube.com/watch?v=1_ZdFiZuH78

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close