Glumica u centru seks-skandala: Objavljen kućni video holivudske lepotice

rouz-mekgovan
Prinstkrin: YouTube/90Videoplayer

Glumica Rouz Mekgovan koju pamtimo po ulozi u seriji „Čari“ glavna je protagonistkinja seks skandala koji trese Holivud.

Glumicu Rouz Mekgovan svi pamte kao prelepu Pejdž iz serije “Čari”, ali čak ni njeni prijatelji ne mogu da je prepoznaju na poslednjim slikama koje je objavila.

Snimak eksplicitnog sadržaja u trajanju od gotovo dva i po minuta pojavio se na nekoliko stranih portala. U prvom delu žena s vunenom kapom na glavi, za koju se tvrdi da je Rouz oralno zadovoljava nepoznatog muškarca, dok se u drugom delu snimka vidi kako se samozadovoljava.
Rouz je inače bila u vezi sa Merlonom Mensonom, a nedavno se nakon tri godine braka razvela od umetnika Devija Detela. Takođe, ona se nedavno našla u centru pažnje kada je objavila na Tviteru da ju je silovao jedan od čelnika filmskog studija.
“Moj bivši je prodao naš film mom silovatelju da bi mogao da ga distributira. Advokatica mi je rekla da nikad neću pobediti uticajnog čoveka iz studija jer sam snimala scene seksa. To je bila javna tajna u Holivudu. Mene su uspeli da ponize, a silovatelju da se ušlihtaju“, rekla je.

 

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(bulevar.b92.net)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close