DEJLI MEJL: OVO JE ZNAK DA SE SAD SPREMAJU NA RAT SA RUSIJOM? Evo šta je snimljeno iznad Oblasti 51 (VIDEO)

Suhoj

Kontrolor saobraćaja Fil Drejk snimio je na nebu iznad čuvene Oblasti 51 nešto što do sada nije viđeno. Uspeo je kako tvrdi da snimi susret i simulacija okršaja na nebu američkog F-16 i ruskog Su-27P.

Britanski Dejli Mejl upozorava da bi ovakva scena na nebu mogla da bude znak da se Amerika sprema na rat sa Rusijom.

„Su-27P nikada zvanično nije uvezen u SAD. Taj avion na nebu je bio potpuno neobeležen, sem klasične maskirne sovjetske šare koju je nosio.

ruski-i-americki-avion
Foto: Printscreen

„Avioni us izvodili manevre na visini većoj od 20.000 stopa. Na početku misije avioni su bili van vazdušnog prostora Oblasti 51. Amerikanci su uvežbavali borbu u vazduhu sa Rusima kako bi stekli prednost.

Pričalo se da ruski Su-27P učestvuje u ovakvim vežbama već 20 godina ali nije bilo fotografija. Ovo je prvi dokaz da Amerikanci lete ovim avionom koji je inače primarni vojni avion u avijacijama Rusije i Kine“, kaže Drejk.

„SAD moraju u velikoj meri da ojačaju i prošire svoje nuklearne kapacitete sve dok se svet ne urazumi u vezi sa nuklearnim oružjem“, naveo je Tramp na svom nalogu na Tviteru.

Ruski predsednik Vladimir Putin pozvao je juče na jačanje vojnih nuklearnih potencijala zemlje i razvoj raketa koje mogu da probiju svaki sistem raketne obrane.

„Potrebno je da ojačamo vojne potencijale strateških nuklearnih snaga, posebno sa raketama koje mogu puzdano da probiju svaki postojeći i potencijalni sistem raketne odbrane“, poručio je Putin.

 

(Vesti-info.rs/Daily Mail/EPK/Kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close