DA LI JE OVO MOGUĆE: Englezi objavili ko stoji iza napada 11. septembra! (VIDEO)

kule-bliznakinje-njujork
Printskrin: Youtube/boki23m

Britanski tabloid San je objavio članak o kamermanu Kurtu Sonenfeldu, kome je dat poseban pristup Kulama bliznakinjama posle rušenja.

On tvrdi da poseduje snimak koji nepobitno dokazuje da je administracija Džordž Buša odgovorna za teroristički napad 11. septembra 2001. godine.

Kurt Sonenfeld je tih dana radio pri američkom ministarstvu za unutrašnju bezbednost. Dobio je neograničeni pristup srušenim zgradama i rečeno mu je da snimi sve što vidi.

Međutim, nikada nije predao snimke jer tvrdi da su neoboriv šokantni dokaz da je vlada SAD-a unapred znala da će se dogoditi teroristički napad.

Po njegovim rečima, najsumnjivija stvar je rušenje zgrade 7 Svetskog trgovinskog centra, koja nije pretrpela nikakvo oštećenje u napadu.

„Ovu zgradu nije udario avion, ali uprkos tome, ta 47- spratovna zgrada se srušila za samo 6,5 sekundi u savršenoj imploziji“.

Sonenfeld i sada živi u Argentini, gde se u međuvremenu oženio i dobio dve ćerke. Administracija SAD je već nekoliko puta bezuspešno pokušala da od argentinskih vlasti izdejstvuje njegovo izručenje.

Slične tvrdnje su iznosili i drugi ljudi pre Sonenfelda, ali su uvek okarakterisane kao teorije zavere. Takođe, mnogi su uvereni da se Sonenfeld bekstvom u Južnu Ameriku izvukao za ubistvo žene.

Prava istina se možda nikada neće saznati.

(Kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close