BRITANIJA U ŠOKU: Zatekao ženu u krevetu sa tinejdžerom, nakon čega je usledio KRVAVI EPILOG

nož p
Foto: Pixabay.com

Tinejdžer Kalum Heket (18) optužen je za ubistvo Dejvida Sevidža (42), sa čijom vanbračnom suprugom je imao tajnu vezu.

Sevidž i njegova partnerka Dona Hoton organizovali su zabavu u svom domu u Njukaslu, na koju je jedna od gošći pozvala i Kaluma Heketa. Pred kraj žurke, Kalum i Dona su otišli u spavaću sobu gde su upražnjavali seks.

 

Heket je policiji priznao da je te noći konzumirao mnogo alkohola, kao i da je prvi put probao kokain. Prema njegovim rečima, kada su on i Dona silazili sa sprata, poljubili su se, što je Sevidž video.

Došlo je do tuče, u kojoj je Heket pobegao napolje. Međutim, tužilac tvrdi da se mladić uskoro vratio s nožem i izbo Sevidža na smrt, prenosi „Dejli mejl“. Tinejdžer je navodno žrtvu ubo dva puta u grudi, nakon čega je Sevidž preminuo na licu mesta.

Međutim, odbrana tvrdi da je Heket nedužan, te da se „drugi put vratio u stan samo kako bi uzeo rukavice koje je zaboravio“. Po izlasku je zatekao Sevidža kako leži u lokvi krvi ispred kuće, i tek onda u ruke uzeo nož koji je pronašao pored tela.

Tinejdžer tvrdi da je nedužan. Priznao je da je bio na zabavi, ali je rekao da je „imao seks sa nepoznatom ženom“, nakon čega ga je Sevidž napao da „nešto petlja s njegovom devojkom“.

Suđenje se nastavlja sledeće nedelje.

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close