ZAJEDNO U SMRT ZBOG POGIBIJE SINA JEDINCA! Ovo je uzrok PORODIČNE TRAGEDIJE NA KARABURMI!

Foto: Informer

Momčilo Pavlović (67) pucao je u glavu supruzi Slavici (64), uz njen pristanak, a zatim je i sebi presudio jer nisu mogli da se pomire sa smrću sina Aleksandra (35), koji je poginuo 2015. kao padobranac

Momčilo Pavlović (67) iz beogradskog naselja Karaburma ubio je preksinoć u porodičnom stanu suprugu Slavicu (64), ispalivši joj pištoljem metak u glavu uz njenu saglasnost, a zatim je presudio i sebi na isti način. Bračni par Pavlović nikako nije mogao da preboli pogibiju sina jedinca Aleksandra (35), koji je 2015. nastradao kao padobranac. Od silne tuge su i oboleli, pa su rešili da zajedno sebi prekrate muke i bol.

U policiji su nam potvrdili da fizički dokazi pronađeni u stanu porodice Pavlović u Ulici Patrisa Lumumbe ukazuju da ovde nije reč o porodičnom nasilju, već da je do ubistva i samoubistva došlo nakon dogovora između muža i žene.

– Tela supružnika su pronađena u dnevnoj sobi. Niko od stanara u zgradi nije čuo svađu. U stanu Pavlovića je sve bilo na svom mestu i nije bilo nereda, koji je skoro uvek prisutan na licu mesta kada dođe do svađe i fizičkog obračuna između supružnika – kaže sagovornik Informera iz policije.

On dodaje da ne postoje ni tragovi samoodbrane na Slavičinom telu.

– Momčilo joj je pucao u glavu skoro iz prislona, a ona nije ni pokušala da se odbrani. Nakon što je upucao suprugu, Momčilo je i sebi pucao u glavu. Sve to govori da su Pavlovići uz prethodni dogovor odlučili da dignu ruku na sebe. Njihova tela pronašla je komšinica koja je odmah pozvala policiju – objašnjava naš sagovornik.

Pošto su Pavlovići nakon sinovljeve pogibije živeli sami, obavešteni su njihovi rođaci. U razgovoru sa policijom jedan od njih je kazao da je Slavica bila obolela od karcinoma, a da je i Momčilo u poslednje vreme imao zdravstvenih problema.

Komšije stradalog bračnog para kazale su nam da su se Pavlovići nakon gubitka sina povukli u sebe i da nisu puno komunicirali sa njima.

– Bili su tihi i dobri ljudi. Nisu se svađali, ali znam da im je veoma teško pala Aleksandrova smrt. Od tada smo razmenili samo par kurtoaznih pozdrava u prolazu, pa nisam čula da su bili teško bolesni – kratko je rekla jedna komšinica.

Poznanik Pavlovića ispričao nam je da Momčilo i Slavica nakon sinovljeve smrti nisu više imali tako skladan brak.

– Nisu se oni nešto burno svađali, ali to više nije bio onako blizak odnos kao pre sinovljeve pogibije. Kao da su se i oni udaljili jedno od drugog posle tragedije. Nekako su se otuđili i svako za sebe je tugovao za Aleksandrom. Ipak, svakog dana su zajedno išli do sinovljevog groba i ostavljali sveže cveće. U poslednje dve godine nisam ih čuo da su se nasmejali, kao da su sa sinom i oni umrli –objašnjava naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Momčilo i Slavica su i kobnog dana, u nedelju ujutro, zajedno otišli na groblje Lešće i na sinovljevom grobu ostavili sveže cveće. Nakon toga su se vratili u stan i zajedno otišli u smrt.

(Informer.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close