VREMENSKA PROGNOZA: Evo kakvo nas vreme očekuje u narednim danima

vikend
Foto: Tanjug/AP

Još nekoliko dana bez velikih vrućina. Pauza od paklenih vrućina, meteorolozi kažu, potrajaće do kraja sedmice

PAUZA od paklenih vrućina, meteorolozi kažu, potrajaće do kraja sedmice. I narednih nekoliko dana će proteći uz niže i znatno prijatnije temperature u odnosu na prethodne vrele dane, pa će minimalne temperature danas biti od 11 do 16 stepeni, a maksimalne dnevne od 26 do 31 stepen.

U Beogradu danas, posle svežeg jutra, sunčano i prijatno vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom od oko 28 stepeni Celzijusovih. Slično i u Vojvodini, nekoliko stepeni više biće u Nišu, a u užičkom kraju, posle svežeg jutra, tokom dana pretežno sunčano i prijatno toplo vreme uz postepeno naoblačenje u drugom delu dana. Maksimalne temperature od 27 do 29, a na Zlatiboru i Tari oko 22 stepena.

– Sutra nas očekuje malo svežije vreme, uz više oblaka i povremenu kišu i pljuskove, na severu Vojvodine ostaje pretežno suvo i malo toplije – kažu u „Meteosu“. – Početkom naredne sedmice temperatura postepeno raste, a od srede će ponovo biti veoma toplo, uz temperature do 35 stepeni. Količina padavina u prethodnom periodu je bila mala i neujednačena, ponegde je bilo jačih pljuskova, a ponegde skoro da nije ni bilo padavina, pa će se osetiti posledice suše.

VESTI-INFO.RS, LAJKUJTE NAS I PODELITE INFORMACIJE SA PRIJATELJIMA

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close