Temperaturni presek, uskoro jako zahlađenje: Evo u koja dva dana će tutnjati oluja i grmljavina!

Nevreme
Foto: AP

U sredu vreme slično sutrašnjem, dok se prvo zahlađenje u celoj zemlji očekuje u četvrtak, kada će temperatura spasti za desetak stepeni. Ali tu nije kraj

U Srbiji se sutra očekuje veoma sunčano i toplo vreme, u većini mesta će biti sunčano sa maksimalnom temperaturom do 38 stepeni. U Beogradu se već od jutarnjih časova očekuju visoke temperature, tako da će već u 9.00 ujutru biti 30 stepeni.

Foto: Printskrin/accuweather

U sredu vreme slično sutrašnjem, dok se prvo zahlađenje u celoj zemlji očekuje u četvrtak, kada će temperatura spasti za desetak stepeni, pa se u glavnom gradu očekuje maksimalna temperatura do 27 stepeni.

Foto: Printskrin/accuweather

U subotu nas očekuje pravi temperaturni šok i drastičan pad temperature u nekim delovima zemlje za čak 20 stepeni, kada će maksimalna dnevna temperatura biti 21 stepen.

Mogući su pljuskovi, oluje sa grmljavinom u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu,  Subotici, i u Nišu gde će temperatura biti nešto viša nego u drugim delovima zemlje, sa maksimalnih 28 stepeni.

Foto: Printskrin/accuweather

Ceo vikend je moguće nevreme s padavinama, dok se stabilizacija vremena i porast temperature očekuje idućeg utorka, kada će maksimalna temperatura biti oko 30 stepeni.

VESTI-INFO.RS, LAJKUJTE NAS I PRATITE NA FEJSBUKU

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close