SUPRUG ŽENE KOJA JE BACILA BEBU U DRINU OČAJAN: Ovo je prava istina o mojoj porodici!

beba-drina
Foto: Kurir.rs

ZVORNIK – Milan V, suprug žene iz Zvornika koja je osumnjičena za čedomorstvo, kaže da je dete rođeno mrtvo, a da je negova supruga iz očaja jer su do sada dva puta gubili decu, bebu odnela i bacila u Drinu.

„Očekivali smo rođenje deteta u martu, ali se ona zbog bolova javila doktoru oko 00.30 sati. Vratila se sva krvava i rekla mi da joj je pukla cista. Ništa nije reklao o porođaju“, rekao je Milan novinarima u Zvorniku.
On je dodao da je sve saznao tek sutradan u policiji, tvrdeći da supruga nije smela da mu kaže šta se desilo jer se bojala njegove reakcije.

„Da sam te večeri kad je osetila bolove krenuo sa njom sve bi bilo drugačije. Da je makar neko u to vreme kada je počeo porođaj na ulici neko naišao“, rekao je Milan i dodao da je važno da je beba pronađena kako bi se izvršila obdukcija.

Rekao je da im je prvorođenče umrlo 2004. godine, kada je supruga bila u sedmom mesecu trudnoće, nakon čega je sahranjeno, Milan je rekao da supruga nije mogla da prolazi kroz istu situaciju i „gleda sićušnu bebu u kutiji u kojoj je ponovo sahranjuje“. Ističući da su u međuvremenu dobili ćerku i sina, Milan je rekao da je četvrti porođaj prerano prekinut.

„Zbog zdravstvenih problema supruge izgubili smo i tu bebu. Sve nam je to teško palo i želim da sa svima podelim ovu priču jer me u Zvorniku svi znaju“, rekao je Milan i dodao da svima želi da kaže istinu.

Prema njegovim rečima, uvek su bili zajedno, a supruga se prema deci uvek odnosila majčinski.Telo bebe su, nakon dojave ribara, iz reke Drine izvukli pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik uz nadzor policije.

Portparol Centra javne bezbednosti Zvornik Miljan Bobar rekao je da je, u dogovoru sa nadležnim tužiocem, majka S.V, osumnjičena za čedomorstvo, nakon saslušanja puštena kući, a da je istraga u toku. Obdukcija tela bebe, koju je majka nakon porođaja bacila u Drinu, trebalo bi da pokaže da li je dete rođeno živo ili mrtvo.

(Srna/Kurir.rs/Vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close