SNIMAK KOJI JE DIGAO SRBIJU NA NOGE: Otkriveno šta se stvarno dešavalo kad je policija zaustavila ženu! (VIDEO)

saobracajna-policija-hapsi
Printskrin: Facebook/Kulijana

– Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u postupanju policijskih službenika protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere – kažu za Telegraf u MUP-u

Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se vidi kako saobraćajni policajci privode ženu, koju su, kako saznajemo, zaustavili u alkoholisanom stanju i koja je odbila da se alkotestira. Snimak je nastao u Višnjičkoj banji u Beogradu, prilikom kontrole učesnika u saobraćaju, a kako saznajemo, žena je privedena i odvedena na trežnjenje.

Povodom ovog snimka, Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova je, kako je rečeno Telegrafu u MUP-u, već započeo istragu.

– Ukoliko se utvrdi da je bilo propusta u postupanju policijskih službenika, protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere – kažu za Telegraf u MUP-u.

Događaju koji se vidi na snimku  prethodila je kontrola u kojoj je jedna od učesnica u saobraćaju odbila da se podvrgne alkotestiranju.

Nakon toga su pripadnici policije primenili zakonska ovlašćenja kako bi je priveli u stanicu – objašnjavaju u MUP-u.

O svemu je obavešten i nadležni tužilac koji je naložio da se protiv pomenute podnese krivična prijava zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok je protiv jedne osobe naloženo da se podnese krivična prijava zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene radnje.

Ministarstvo unutrašnjih poslova neće tolerisati nezakonita postupanja policijskih službenika, ali takođe neće dozvoliti da ih bilo ko ometa u obavljanju dužnosti – napominju u ovom ministarstvu.

Pogledajte snimak:

Tegle meda
Za više informacija, kliknite na fotografiju

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close