SKANDAL U LESKOVCU – Disciplinski postupak protiv medicinske sestre: Vodila ljubav na radnom mestu

Foto: Pixabay.com

Direktor leskovačke Opšte bolnice bio u vanrednoj i nenajavljenoj noćnoj kontroli i zatekao jednu od zaposlenih „na delu“ sa ljubavnikom

KADA je menadžment leskovačke Opšte bolnice odlučio da minulog vikenda sprovede vanrednu i nenajavljenu noćnu kontrolu svojih zaposlenih ni slutio nije da će na jednom odeljenju zateći medicinsku sestru u zanosu sa svojim ljubavnikom. Protiv nje je odmah pokrenut disciplinski postupak, a nije isključeno da će se ovaj skandal okončati otkazom.

Četrdesetogodišnja medicinska sestra je odmah otišla na bolovanje, a otkaz joj preti jer je teško prekršila radnu disciplinu. Muškarac sa kojim je na delu zatečena nije zaposlen u bolnici. Vrata jedne od kancelarija na Odeljenju neurologije prvi je, navodno, otvorio direktor leskovačke Opšte bolnice dr Nebojša Dimitrijević, a prizor koji je ugledao ga je vidno šokirao.

– Sve sam očekivao osim takve scene. Moram da priznam da mi je bilo veoma neprijatno. Preduzeo sam sve što je u mojoj nadležnosti i odmah pokrenuo postupak zbog teške povrede radne discipline – rekao je Dimitrijević.

Zatečeni na delu, postiđeni ljubavnici su se dali u beg. Muškarac je umesto genitalija pokrivao glavu, a onda je navodno počeo da beži, pa su ga radnici obezbeđenja pronašli u podrumu zgrade gde se neko vreme skrivao.

(Novosti.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close