NOVA TUČA NA ZAKINTOSU: Povređeni Švajcaraci u sukobu sa Srbima, jedan završio u bolnici!

Printksin: Youtube/kxan

Ovaj incident je privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja koji veruju da netrpeljivost između Srba i Britanaca ili Amerikanaca mora da prestane

Sukobi između turista različitih nacionalnosti u Laganasu na Zakintosu privukli su veliku pažnju svetskih medija. Pre nekoliko dana, a nakon ubistva Amerikanca Bakari Hendersona (22), dogodio se još jedan nesrećni incident.

Naime, grupa Srba se sukobila sa dvojicom Švajcaraca. Jedan je prebačen u bolnicu gde je hospitalizovan, dok je drugi imao samo manje povrede po rukama.

Ovaj incident je privukao veliku pažnju tamošnjih ugostitelja koji veruju da netrpeljivost između Srba i Britanaca ili Amerikanaca mora da prestane.

Smatraju da ako se nastave tuče mladih koji su pod dejstvom alkohola, ko zna šta bi sledeće moglo da se desi, prenosi ermisnews.gr.

Konuzualrna služba ambasade Srbije u Atini za sada nema informaciju da je došlo do još jedne tuče na Zakintosu između grupe Srba i dvojice Švajcaraca, rečeno je Tanjugu u Ambasadi.

Da podsetimo, srpski državljani osumnjičeni za prebijanje na smrt američkog turiste Bakari Hendersona na grčkom ostrvu Zakintos 6. jula, još nisu primili rešenja o zadržavanju niti o određivanju pritvora, rekla je Tanjugu branilac dvojice osumnjičenih Miloša Ilića i Dušana Rankovića advokat Zora Dobričanin Nikodinović.

Pogledajte snimke prethodnog incidenta:

(Telegraf.rs)

1 komentar na NOVA TUČA NA ZAKINTOSU: Povređeni Švajcaraci u sukobu sa Srbima, jedan završio u bolnici!

  1. DRAGI NASI NEPRIJATELJI …AGENT OO7 bio je Srbin …i zapamtite sad OPROSTA NEMA
    SVI STRANI AGENTI CE DOBITI STA SU ZASLUZILI …..SRUSILI SU JEDNU PRELEPU ZEMLJU
    JUGOSLAVIJU….

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close