LETOVANjE SA DNA PAKLA: Pobegli pred sekirom iz Hrvatske

Foto: Printscreen

Letovali su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog glasne muzike i na kraju jedva utekli pred sekirama domaćina

LETOVALI su u apartmanu u Starigradu samo jedan dan, a onda su dobili “otkaz” zbog muzike i na kraju jedva utekli pred sekirama domaćina – ovako se ukratko može opisati pokušaj četvorice mladića da se odmore u gradiću kraj Zadra.

O turističkom “nesporazumu” juče bruje mediji iz obe zemlje.

Prema pisanju “Jutarnjeg lista”, bezbrižno letovanje četvorice Slovenaca trajalo je kraće od dana. Gazdarica ih je “šutnula” odmah pošto su joj zasmetali decibeli. Prethodno se obezbedila “zasedom” na parkingu!

Kako su za Slovenačku televiziju ispričali isprepadani momci, žena im je uz najamninu sobe za dan tražila i 25 evra za čišćenje apartmana. Nisu hteli da plate pravdajući se da nisu stigli da ga isprljuju.

– Na parkingu su nas dočekala dva meštanina sa velikom sekirom i dvometarskom železnom palicom. Počeli su da lupaju po autu u koji smo ušli, razbivši staklo na zadnjim vratima i oštetivši karoseriju. Jedan od nas je završio u bolnici – svedočio je jedan od napadnutih za Slovenačku TV.

Oglasila se i gazdarica, preko TV Planet:

– Kuća je bila puna gostiju, a oni su doneli zvučnike, upalili glazbu, plesali, skakali, vikali. Tako da nisu oni imali probleme s nama, nego mi s njima.

Kako dalje izveštavaju Slovenci, jedan od “linčovanih” je ispričao kako su im napadači pripretili da se ne vraćaju, inače će na njih nasrnuti 20 ljudi. On je uveren da je gazdarica “naručila” napad.

NEKA JE SRAM SLOVENIJU

Za Pop TV strašna vlasnica turističkog “kapaciteta” je izjavila:

– Meni se stvarno o tome više ne raspravlja jer tu nema nikakve moje greške, nego njihove. A to njihovo ponašanje kako je bilo… Mogu se sramiti i čitava vaša država i njih četvero. Porparol Zadarske policije Elis Žodan rekao je posle da nikakva dojava protiv Slovenaca nije stigla u Upravu.

(Novosti.rs)

1 komentar na LETOVANjE SA DNA PAKLA: Pobegli pred sekirom iz Hrvatske

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close