VUČIĆ UŽIVO: Nadam se nastavku saradnje sa Nikolićem ukoliko on to bude želeo!

EMISIJA
Foto: Printscreen/RTS

Lider naprednjaka i aktuelni premijer Aleksandar Vučić o predsedničkoj kandidaturi

Posle odluke Predsedništva Srpske napredne stranke o kandidatu za predsednika Srbije, lider naprednjaka i aktuelni premijer Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Upitnik na javnom servisu.

Da li od predsedničkih izbora zavisi stabilnost Vlade i SNS? Da li su Srbiji, zajedno sa predsedničkim, potrebni i vanredni parlamentarni izbori? O svemu tome, ali i o rušenju objekata u Savamali, kriminalu i korupciji, najvažnijim poslovima Vlade i kritikama opozicije, odnosima u regionu i srpskom strahu od praznog frižidera, prema najavama govoriće Aleksandar Vučić, predsednik Vlade Republike Srbije.

Odluka o kandidaturi za predsednika se donosi u petak na sednici Glavnog odbora SNS, rekao je Vučić i napomenuo da večeras govori kao predsednik Vlade Srbije.

Rekao sam na Predsedništvu da pitanje kandidata nije pitanje kompetencija ili činjenice da li volite svoj posao, već pitanje važno za budućnost Srbije – istakao je Vučić.

– Postigli smo važne i značajne rezultet o kojima bih govorio večeras. Ovo je možda moj poslednji nastup ovde kao predsednik vlade – rekao je Vučić za RTS.

Kaže da je želi da podnese izveštaj građanima Srbije o radu na mestu premijera i da je ponosan na taj period.

Mi smo danas zemlja, koja ima veći rast od mnogih zemalja Evropske unije, kazao je premijer.

Bez Nikolićeve podrške mi ne bismo to uspeli da uradimo, izjavio je Vučić.

Vratili smo Srbiju na političku mapu, istakao je premijer i lider SNS.

(Telegraf.rs/RTS)

 

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close