Vučić: Mali neće biti gradonačelnik ako je vlasnik ofšor kompanije

Siniša Mali

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da je jasno da Siniša Mali nema 24 stana, a da svakako neće biti gradonačelnik ukoliko se ispostavi da je vlasnik ofšor kompanije

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas da je jasno da Siniša Mali nema 24 stana, kako je pisao poprtal KRIK, a da svakako neće biti gradonačelnik ukoliko se ispostavi da je vlasnik ofšor kompanije ili da je uradio bilo šta nemoralno ili protivzakonito.

„Ako se pokaže da je Siniša Mali vlasnik ofšor komapanije, on neće moći da bude gradonačelnik. Samo, treba da sačekamo da vidimo da li je tako ili ne“, rekao je Vučić je na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, nemoralno j da svi govore o toj „aferi“, a da odbijaju da se „sete“ da su neki, koji danas glume poštene opozicionare, kupovali pašnjake po Beogradu.

„Ovi što drže pašnjake po Beogradu i što su pokrali boga oca da mi drže moralistička predavanje, to neću da dozvolim“, rekao je Vučić.

Premijer je podsetio i da nije bilo nijednog dokaza u slučaju „Pajtić-Udovički“, već da, upravno suprotno, „beže od poligrafa ko đavo od krsta“.

„Prvi dan sam rekao – ako Mali ima 24 stana neće biti gradonačelnik, bez obzira da li je kršio zakon ili ne. Dan posle toga ustanovljeno je da nema 24 stana, već da li je radio sa ovom ili onom kompanijom, hajde da sačekamo da vidimo, bude li se pokazao da je nemoralno ili pritivzakonoto, ne može da bude gradonačelnik“, rekao je Vučić.

(novosti.rs)