TUŽNA VEST: Preminula majka Nenada Marinkovića Gastoza

gastoz-majka
Foto: Instagram

Gordana Marinković, majka rijaiti učesnika Nenada Marinkovića Gastoza, preminula je u Parizu, gde je poslednjih nekoliko godina živela.

Kako „Puls“ saznaje, Gordana je preminua u sredu, a njeno beživotno telo prijatelji su pronašli na podu stana tek u petak jutro. Kako nezvanično saznajemo, majka Nenada Marinkovića preminula je od srčanog udara, a Gastoz je danas otputovao iz Beograda u Pariz.

I dok je Gastoz ostao nedostupan za medije, njegov kolega iz rijalitija Željko Stojanović, koji poslednjih godina sa porodicom živi u Parizu, rekao je za „Pulsonline“ da je Goca bila veliki borac.

happy

Foto: TV Happy / youtube

– Prvo želim i ovako da uputim saučešće Gastozu. Što se tiče Goce, ta žena je bila veliki borac. Ona se borila do poslednjeg daha. Nije joj bilo ni malo lako. Radila je dva fizički teška posla da bi plaćala kiriju u Parizu koja nije mala. Gastoz je ušao u „Parove“ baš da bi njoj finansijski pomogao, navodi Željko za „Pulsonline“ i dodaje:

 

– Svi mi koji smo u dijaspori znamo da nam nije ni malo lako i kroz šta smo sve prolazili, tako da razumem i Gocu i Gastoza. Gastozu smo spremni da pomognemo koliko god da možemo i želimo da ga život pokrije zlatom i da izdrži sve ovo.

(Pulsonlone/blic.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close