TAJNA MISIJA RUSKIH SPECIJALACA: Upali na Kosovo i oteli zloglasnog koljača islamske države?! (VIDEO)

Ruski specijalci

Kamere emisije „Le iene“ napravile su istraživačku reportažu sa porodicama džihadista sa Kosova. „Kačanik, grad ID boraca“ naziv je reportaže koja traje desetak minuta, a prikazana je na Kanalu 5, prenosi portal „KosSev“, a objavio ruski Sputnjik.

Kačanik je inače mesto na Kosovu koje broji oko 30.000 stanovnika, a novinar pomenute emisije je razgovarao sa oko 30 porodica čiji se članovi bore u Siriji na strani Islamske države.
Najopasniji od svih je Ljavdrim Muhadžeri, koji je i glavni protagonista reportaže.
U pratnji lokalnog taksiste, italijanski novinar uspeo je da razgovara sa porodicom poznatog „kasapina“ o naslovima koji su osvanuli u medijima, gde Ljavdrim Muhadžeri nožem preseca vrat mladiću.

Prema nezvaničnim informacijama ruski specijalci koji su stacionirani u Bosni i Hercegovini i Srbiji, tajno su upali u Kačanik.

Otet je jedan od pripadnika ove terorističke organizacije koji se povezuje i sa bombom u ruskom putničkom avionu u kojem je poginulo 244 putnika i člana posade.
Naime on je potvrdio da se upravo radi o Ljevdrimu Muhadžeriju i da je tom prilikom isti i ranjen. Meštani su čuli nekoliko hitaca i neku buku ali većina nije videla ništa što bi mogli izneti u javnost ili ne smeju da kažu ništa.

Kosovske tajne službe su imale sastanak i nisu se obratile javnosti, tako da ovaj incident može biti razlog sastanka.

 

(beograd.in/balkanuzivo.net/Vesti-info.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close