ŠOKANTNO: Dečak (8) iz Čajetine pokušao da se obesi! BORI SE ZA ŽIVOT

ČAJETINA – Roditelji pronašli sina bez svesti, mališan koji je nameravao da se zadavi kaišem od bademantila bori se za život!

decak
Foto: Pixabay.com

Osmogodišnji dečak iz jednog sela kod Čajetine pokušao je samoubistvo u kupatilu u porodičnoj kući. Kako saznajemo, mališan je u kritičnom stanju prebačen u bolnicu i lekari se bore za njegov život.

Nesrećno dete pokušalo je da izvrši samoubistvo vešanjem u subotu oko 21 sat, a u besvesnom stanju pronašli su ga roditelji.

Išao na tuširanje

Dečak je u kući bio s roditeljima i u jednom trenutku je rekao da ide u kupatilo da se istušira. Do tada se normalno ponašao i ništa nije nagoveštavalo tragediju. Međutim, kako se zadržao duže nego obično, roditelji su ga dozivali, ali odgovora nije bilo.
– Pokušali su da uđu u kupatilo, ali su vrata bila zaključana. U opštem šoku provalili su u kupatilo i zatekli dete u kadi, bez svesti. Zvali su Hitnu pomoć, ali kako je situacija bila ozbiljna, ubacili su dete u automobil i sami krenuli po pomoć. Međutim, na pola puta sreli su se s ekipom Hitne, koja je preuzela mališana i odvezla ga na reanimaciju u Opštu bolnicu u Užicu – objasnio je izvor Kurira blizak istrazi.

On dodaje da se pretpostavlja da je dečak pokušao sebi da oduzme život vešanjem, ali nisu poznati detalji.
– U kupatilu je pronađen kaiš od bademantila koji je bio vezan u čvor, te se sumnja da je mališan njime pokušao sebi da oduzme život. S druge strane, roditelji su zatekli dete, a u kojem je tačno položaju bilo, još uvek nije poznato jer oni od šoka koji su preživeli nisu mogli da govore o detaljima – kazao je naš dobro obavešten izvor.

Imao je problem

Sagovornik Kurira dodaje da se zasad ne zna šta je uzrok, odnosno motiv ovog jezivog čina.
– Nepoznato je šta je detetu od osam godina mogao da bude motiv da se ubije. Postoji mogućnost da je reč o poremećenim porodičnim odnosima, možda je imao nekih problema u školi, s obzirom na to da ide u drugi razred, ili je možda u pitanju vršnjačko nasilje. U svakom slučaju, istraga je u toku – objasnio je čovek upoznat sa nemilim događajem.

Prebačen u bolnicu
MALIŠAN I DALJE BEZ SVESTI

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je zbrinut u Opštoj bolnici u Užicu, njegovo stanje je ozbiljno jer je u komi. Lekari su uspeli da ga reanimiraju.
– Dečak normalno diše i srce mu radi, ali je, nažalost, i dalje bez svesti – kazao je naš izvor iz bolnice.

Autor: Jelena Rafailović

(Kurir.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close