PREOKRET – NAPADAČ U ISTAMBULU IPAK NIJE DEDA MRAZ! Kamere snimile crnog ubicu koji je DOŠAO TAKSIJEM (VIDEO)

teroristicki-napad-u-istanbulu
Foto: Tanjug/AP/IHA

Prema navodima turskih medija, napadač je u klub došao taksijem, zbog čega je policija pozvala na saslušanje jednog taksistu

U oružanom napadu u popularnom klubu u Istanbulu tokom dočeka Nove godine ubijeno je 39 ljudi, među kojima se nalazilo 16 stranaca.

Prethodno neki mediji su objavili da je motiv napada upravo proslava Nove godine, što je zapadnjačka tradicija i koju tradicionalna islamska kultura ne poznaje.

Novi snimak pucnjave pokazuje trenutak na kome se vidi da napadač počinje da puca pre ulaska u klub, ali i da ne nosi kostim Deda Mraza kao što je većina medija objavila. Napadač je u crnoj odeći sa kapuljačom na glavi, a na snimku se vidi trenutak kada puca oko sebe i kada meci rikošetiraju o automobile na ulici pre nego što je utrčao u klub.

https://www.youtube.com/watch?v=JPLnI7F8ysw

Prema navodima turskih medija, napadač je u klub došao taksijem, zbog čega je policija pozvala na saslušanje jednog taksistu.

Postoji i priča da je jedan napadač, sa crnom kapuljačom, kao što se vidi na snimku, utrčao na glavni ulaz, dok je drugi, obučen u kostim Deda Mraza, bio unutra… Međutim, turski premijer Binali Jildirim je izjavio da je napadač bio u crnoj odeći i da nije bilo Deda Mraza.

 

(Telegraf.rs)

Komentarišite prvi

Odgovorite:

Vaša email adresa neće biti objavljena.


*

Close